FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Marius Șumudică, nervos după ce Gaziantep a scăpat victoria în ultimele minute: „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu jucătorii mei. Am pierdut două puncte mari"

Marius Șumudică face senzație în Turcia // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică face senzație în Turcia // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 10:59 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 11:06

Gaziantep a terminat la egalitate, 1-1 cu Alanyaspor, iar Marius Şumudică a reproşat echipei lipsa de concentrare pe finalul în care a primit gol din penalty, deşi avea un om în plus: „Am fost mai buni. Nimeni nu se aştepta totuşi să facem 35 de puncte".

Gaziantep n-a bătut pe nimeni de la restartul Super Lig postpandemie şi Marius Şumudică nu e deloc liniştit după al treilea egal la rând, 1-1 cu Antalyaspor. Antrenorul lui Gaziantep le-a reproşat elevilor săi că nu au ţinut de rezultat, la fel ca-n precedentul meci de acasă cu Ankaragücü, fiind egalaţi în minutul 88 dintr-un 11 metri dictat cu VAR, pentru un henţ naiv al lui Djilobodji în careu! 

„Am pierdut două puncte, deşi am fost mai buni decât adversarul şi am controlat meciul 90 de minute. Am avut şi ghinion cu acel penalty, dar am obosit să îmi tot avertizez jucătorii să fie mai atenți pe finaluri", s-a plâns antrenorul român, la conferinţa de presă.

Şumi nu e în pericol să retrogradeze, având şapte puncte avans faţă de locul 16, ocupat de Kayseri, echipa altor doi români, Lung jr şi Săpunaru. 

„Mi-e ciudă că puteam obţine mai mult din aceste trei meciuri. Le-am cerut jucătorilor să ţină mai mult mingea în terenul advers, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei. Oricum, avem deja 35 de puncte şi cred că nu se aştepta nimeni să facem atâtea în 29 de etape. Mai avem cinci meciuri şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun, pentru a termina mai sus în clasament". 

Cu Antalya, Alex Maxim şi Alin Toşca au fost integralişti, la fel ca Junior Morais, Gaziantep jucând cu un om în plus din minutul 66.

133 de zileau trecut de la ultima victorie a lui Gaziantep, 2-0 cu Rize. De-atunci, echipa lui Şumudică a luat doar cinci puncte în şapte etape

VIDEO Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ruptură în vestiarul Barcelonei: jucătorii s-au certat cu staff-ul tehnic! Când vine Xavi?

Marius Șumudică, într-un top select în Turcia » E pe locul 4 în ultimii 20 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează