INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Ruptură în vestiarul Barcelonei: jucătorii s-au certat cu staff-ul tehnic! Când vine Xavi?

Barcelona pare într-o situație fără ieșire în acest final de sezon postpandemie // Sursă foto: Getty +7   FOTO
Barcelona pare într-o situație fără ieșire în acest final de sezon postpandemie // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 29 iunie 2020 10:21 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 10:31

Lionel Messi (33 de ani) și cei mai importanți fotbaliști de la Barcelona i-au reproșat lui Quique Setien deciziile tactice din meciul cu Celta Vigo (2-2). Iar căpitanul l-a ignorat pe secundul Eder Sarabia când acesta a vrut să-i vorbească în timpul pauzei de hidratare.

Barcelona pare într-o situație fără ieșire în acest final de sezon postpandemie. În spatele Realului la două puncte, dezavantajată în întâlnirile directe (0-0, 2-0) și cu meciuri mai dificile în ultimele șase etape. Iar vestiarul clocotește. Catalanii se ceartă cu antrenorii. Dau vina pe ei pentru jocul slab și lipsa de rezultate.

Haos la Barcelona

După 2-2 cu Celta, erau tunete și trăsnete în cabina blaugrana pe „Balaidos", susține Marca. Jucătorii importanți i-au reproșat lui Quique Setien deciziile tactice, schimbările făcute la Vigo. „Cred că, dacă vor continua la fel, vor pierde și titlul, și Champions League", scrie cotidianul spaniol. De aceea, și reacția lui Suarez, la zona mixtă: „Întrebați-l pe antrenor de ce pierdem puncte în deplasare!".

+3 FOTO

N-a uitat de insultele de pe „Bernabeu"

Și încă o dovadă a rupturii dintre echipă și stafful tehnic. Contra Celtei, într-o pauză de hidratare, secundul Eder Sarabia, cel care vorbește cu jucătorii în asemenea momente, a vrut să-i spună ceva lui Messi, dar căpitanul l-a ignorat. A trecut pe lângă el ca și cum nici n-ar fi existat, s-a dezvăluit în timpul emisiunii El Partidazo de Movistar.

Nu mai are încredere nici în Quique Setién, cu atât mai puțin în Sarabia. Nu a uitat că, pe 1 martie, la eșecul în fața Realului, asistentul i-a insultat pe catalani în timpul meciului. Și atunci, și acum, înregistrările televiziunii au arătat care este atmosfera în vestiarul Barcelonei. Teribilă.

Când vine Xavi?

Nimeni nu se mai îndoiește pe „Camp Nou" că Xavi Hernandez (Al Sadd) se va întoarce la echipă ca antrenor. Întrebarea este când, nu dacă. În cazul în care Quique Setien va fi debarcat în această vară (e tot mai sigur), fostul căpitan va primi o nouă ofertă, cum s-a întâmplat și în ianuarie, după demiterea lui Valverde, în ianuarie. 

Xavi ar putea refuza însă încă o dată, pentru a aștepta alegerile din 2021. „Cel mai mare vis este să devin antrenorul Barçei, dar vreau să mă întorc la momentul potrivit și să încep proiectul de la zero", a declarat acesta pentru Sport.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid se distanțează de Barcelona! Victorie la limită cu ultima clasată + cum arată clasamentul

Nicolae Stanciu, două pase de geniu în Slavia Praga - Jablonec 4-0

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  29 Iunie 2020, 12:45

Ronald Koeman ar fi cea mai bună soluție pentru postul de antrenor, în cazul în care ar putea pleca de la reprezentativa Olandei. Altfel, Setien nu e neapărat un tehnician slab, doar că nu se poate impune în fața vedetelor.

drimmero
drimmero  •  29 Iunie 2020, 11:16

a ajuns clubul ala sa fie condus de o gasca de coccalari sud-americani....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează