INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Scandal în grupa României! Fotbalist important exclus din lot pentru obscenități în fața camerei TV: „Mesajul e pentru ei trei”

Ilija Nestorovski, jucătorul afalt în cădere
Ilija Nestorovski, jucătorul afalt în cădere

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 15:31 / Actualizat marti, 30 martie 2021 16:36

Ilija Nestorovski (31 de ani), atacantul lui Udinese, i-a insultat în fața camerei, după golul marcat la 5-0 cu Liechtenstein, pe cei care-l amenințaseră și înjuraseră în ultimele zile. Selecționerul l-a pedepsit și nu l-a mai luat în Germania.

  • Germania - Macedonia de Nord se va disputa joi, de la 21:45. Partida va putea fi urmărită în format liveSCORE pe GSP.ro.

Decizie radicală luată de macedonenii de nord înaintea unul meci extrem de important, contra Germaniei, la Duisburg. Unul dintre jucătorii importanți a fost exclus din lot la această partidă. Motive disciplinare.

Nestorovski, cuvinte obscene în fața camerei de televiziune

Titular la București, dar înlocuit în minutul 54, la eșecul în fața "tricolorilor", 2-3, Ilija Nestorovski a fost doar rezervă etapa următoare, cu Liechtenstein. Intrat în minutul 58 și preluând banderola de căpitan de la Pandev, atacantul în vârstă de 31 de ani al lui Udinese a transformat penalty-ul de 5-0. După gol, s-a îndreptat spre prima cameră de televiziune, cu degetul la gură, făcând semn să tacă, și aruncând cuvinte obscene.

Nestorovski: „Trei indivizi care m-au amenințat și insultat”

Ulterior, Nestorovski și-a cerut scuze pe rețelele de socializare: "Acea reacție era pentru trei indivizi care m-au amenințat și insultat, nu doar pe mine, ci și familia mea, în ultimele zile. Ei știu bine cine sunt. Îmi pare rău pentru cei care au crezut că mesajul era pentru ei".

Explicația nu l-a mulțumit pe selecționerul Igor Angelovski, care nu acceptă un asemenea comportament la un internațional. Și nu l-a mai luat în Germania. L-a trimis direct la Udine, la clubul său. Federația de la Skopje a anunțat că fotbalistul a fost pedepsit doar pentru acest meci.

46 de selecții și 10 golurila naționala Macedoniei de Nord

VIDEO Victor Becali după România - Macedonia de Nord: „Fundașii nu trebuie să fie tehnici”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Chelsea a vrut să facă o glumă cu Kante, pe Twitter, dar e acuzată de rasism!

Haaland, criticat dur: „La Dortmund, își dă palme. La națională, capitulează!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  30 Martie 2021, 23:46

Prostia și prostgustul se iau prea ușor. Asta s-a molipsit de la Eanis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează