INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste-șoc în fotbalul englez. Prima jucătoare cu peste 100 de meciuri la Sheffield United a murit la 27 de ani

Maddy Cusack // foto: Guliver/gettyimages
Maddy Cusack // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 13:06 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 13:06

Maddy Cusack, vicecăpitanul echipei feminine a lui Sheffield United, care tocmai își prelungise contractul în iulie, a încetat din viață la doar 27 de ani. Nu a fost dezvăluită cauza decesului.

Fotbalul englez suferă. O veste înfiorătoare. Una dintre cele mai importante fotbaliste de la Sheffield United s-a stins din viață subit la doar 27 de ani.

Maddy Cusack s-a stins din viață la 27 de ani. Era și directorul de marketing al clubului

Totul părea bine pentru Maddy Cusack. După ce jucase la Aston Villa, Birmingham City și Leicester, a ajuns la Sheffield United și avea peste 100 de meciuri, cum nu mai reușise nimeni în istoria clubului.

În iulie, mijlocașul cu numărul 8 și-a prelungit contractul la roș-albi, fiind unul dintre vicecăpitanii echipei din liga secundă insulară. Nu doar atât. La Sheffield era și director al departamentului de marketing.

Maddy Cusack: „Toți știu cât de mult iubesc acest club. E casa mea”

În urmă cu șapte săptămâni, ea postase pe Instagram o fotografie de la semnarea noului contract. Și mesajul: „Cred că toți știu cât de mult iubesc acest club. Este casa mea. 6 ani și numărătoare continuă... Sunt foarte fericită că am încheiat alt acord cu Sheffield United. Nerăbdătoare să încep noul sezon”.

Joi seară, ca un tunet, Sheffield a anunțat că Maddy a murit. „Suntem devastați. E o veste sfâșietoare pentru toți în Bramall Lane. Jucase cel mai mult în formația noastră, era extrem de populară. Ne va lipsi enorm", a spus Stephen Bettis, directorul executiv al grupării.

Fratele ei, Richard, lacrimi pe Twitter: „Frumoasa mea soră. Odihnește-te în pace, Maddy!”.

Ultimul meci al lui Maddy Cusack, pe 27 august

Nu s-a dezvăluit cauza decesului. S-a cerut doar liniște: „Clubul și familia lui Maddy nu vor mai face alte comentarii în aceste clipe triste".

Leah Williamson, căpitanul naționalei feminine a Angliei, a dat și ea un mesaj: „Toată dragostea mea familiei lui Maddy într-un moment cumplit”. Alisha Lehmann, internațional elvețian, jucătoare la Aston Villa, a adăugat: „Mi s-a rupt sufletul când am aflat”.

Pe 27 august, Maddy Cusack a jucat pentru Sheffield la 1-1 cu Charlton. Atunci a fost ultima oară când a purtat tricoul alb-roșu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
daniel1234
daniel1234  •  11 Octombrie 2023, 15:09
Postat de flob pe 22 Septembrie 2023, 19:06

Mă lași cu prostiile voastre.

aaa, acum am vazut , tu comentezi la toti care sunt impotriva vaccinarii obligatorii,esti unul din robotii pusi de guvern am nteles, nu trebuie sa te luam in seama, esti doar un bott

Badragan
Badragan  •  23 Septembrie 2023, 10:58

Doza patru o avea? Încă ne mai ia mult sa corelam morțile subite cu vaccinul? Căutați statistici. Sunt cele mai multe din istorie. De când? De când neam îngrămădit ca vitele la vaccinul care nu imunizeaza.

flob
flob  •  22 Septembrie 2023, 19:06
Postat de daniel1234 pe 22 Septembrie 2023, 16:00

nu e niciun prost....scrie pe pagina ei ca sa vaccinat atunci.... si raportul mortii ei e secret ...se scrie acolo la ei ca clubul ii despagubeste familia cu 400.000 euro sa nu faca declaratii de niciun fel.....deci

Mă lași cu prostiile voastre.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează