INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BILETE

Mafie cu bilete pentru ultrași » Cum a cumpărat Juventus liniștea pe stadion!

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 12:29

În spatele unei hegemonii indestructibile de 7 ani în fotbalul italian se ascund și lucruri murdare la Juventus.

"Legături mafiote între conducătorii bianconeri, ultrași și ‘ndrangheta, printr-un sistem de bișnită cu bilete (activ și în 2018!) și conexiuni cu organizații criminale, ce valorează milioane de euro și chiar o sinucidere misterioasă", dezvăluie "Report", ancheta jurnalistică condusă de Sigfrido Ranucci și difuzată luni, în primul episod, pe Rai3, citând din concluziile Curții de Apel în dosarul Alto Piemonte. Un scandal în expansiune.

Condamnat la 7 ani de închisoare

"Juve ar fi fost dispusă să le ofere ultrașilor avantaje prin cote importante de bilete pentru a fi revândute și a obținut în schimb promisiunea de a nu se comite acte de violență", relevă probele strânse.

"Allianz Stadium" ar fi încăput pe mâna a cinci facțiuni, Drughi, Bravi Ragazzi, Nucleo 1985, Viking și Tradizione Bianconera. "Clubul le-a dat mereu ultrașilor o parte din tichete și abonamente pentru a avea viață liniștită. Am făcut între 25 și 40 de mii de euro pe săptămână.

Așa mi-am cumpărat două case, o brutărie și un Audi", a mărturisit la Rai3 Andrea Puntorno, liderul Bravi Ragazzi. Rocco Dominello, șeful Drughi, condamnat la 7 ani închisoare pentru asociere mafiotă, defila prin Torino cu un Jaguar. Iar Raffello Bucci s-a sinucis în condiții misterioase.

500.000 €valorează apartamentele din Torino și Agrigento confiscate în urma anchetei lui Puntorno, suspectat în 2014 de trafic de droguri provenite din Albania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează