INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ați mai văzut așa ceva? Antrenorul unui club mare din Germania și-a folosit toți cei 3 fii ai săi în ultimul meci: „Nu simt că-i favorizez”

Pal Dardai (în stânga) / Sursă foto: Imago Images
Pal Dardai (în stânga) / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 23:12 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 07:37

Situație complet neobișnuită în Zweite Bundesliga, acolo unde maghiarul Pal Dardai, antrenorul celor de la Hertha Berlin, și-a folosit toți cei trei copii ai săi în meciul pierdut sâmbătă pe terenul lui Dusseldorf, 0-1!

Retrogradată în liga a doua la finalul sezonului anterior, Hertha Berlin a început sezonul cu o înfrângere la limită, 0-1 pe terenul celor de la Dusseldorf. Antrenorul berlinezilor, maghiarul Pal Dardai, e în centrul atenției după ce și-a folosit în meciul din prima etapă toți cei trei fii ai săi, Bence, Márton și Palkó. Primii doi au cetățenie germană, ultimul e maghiar în acte. 

În vârstă de 21 de ani, Marton Dardai a fost integralist, în timp ce frații săi au intrat pe parcurs. Bence, 17 ani, a intrat în minutul 78, în timp ce nou-venitul Palko, 24 de ani, a fost trimis pe teren încă din minutul 29, în locul unui coechipier care se accidentase.

Pál Dardai nu simte că și-ar favoriza copiii

La final, tehnicianul a fost întrebat de ziariștii nemți dacă nu cumva își favorizează propriii copii: 

„Nu simt asta. Nu cunosc acest sentiment (n.r. - cel al favoritismului). Tata și unchiul au jucat împreună, eu am jucat cu fratele meu. Este ceva normal pentru noi. Oricum, toți jucătorii din lot sunt fiii mei”, a afirmat acesta în presa din Germania

Despre înfrângerea cu Dussledorf, Pal Dardai a declarat: „Nu pot da prea mult vina pe echipa. Am avut jocul sub control, ar fi trebuit să conducem, iar golul a venit din senin. Am fi meritat un punct, dar uneori ca să-l obții ai nevoie de putin noroc”.

Ați mai văzut așa ceva? Antrenorul unui club mare din Germania și-a folosit toți cei 3 fii ai săi în ultimul meci: „Nu simt că-i favorizez”
Pal Dardai / Sursă foto: Imago Images

Pál Dardai e un nume care se identifică în totalitate cu Hertha. Ca jucător, a evoluat 14 ani pe „Olympiastadion”, între 1997 și 2011, apoi a rămas în cadrul clubului și a avut nu mai puțin de trei mandate pe banca echipei. Între 2013 și 2015, acesta a pregătit și naționala Ungariei, înfruntând România în preliminariile EURO 2016. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cu titularul „rupt”, Chelsea s-a mișcat rapid și a rezolvat un transfer de 45 de milioane de euro

Barcelona, gata să meargă „la război” cu un mare club european!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează