INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Mama lui Cristiano Ronaldo a revenit acasă » Mesajul postat de starul portughez

Cristiano Ronaldo și mama sa, Dolores Aveiro // sursă foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Cristiano Ronaldo și mama sa, Dolores Aveiro // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 08:00

Dolores Aveiro (65 de ani), mama lui Cristiano Ronaldo, a fost externată din spital în urmă cu câteva zile, iar acum s-a revăzut cu fiul său și se recuperează după ce a suferit un atac cerebral.

La două săptămâni după ce a ajuns la spital, mama lui Cristiano a fost externată, însă nu a putut să îi vadă pe Cristiano sau pe copiii acestuia pentru câteva zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ronaldo s-a reunit cu mama și cu sora sa în cele din urmă și a postat o fotografie pe alături de acestea pe rețelele de socializare.

Sunt foarte recunoscător pentru că mama s-a întors acasă de la spital și că se recuperează. Aveți grijă de famiile voastre și de cei dragi”, a scris portughezul.

Cristiano Ronaldo nu se plictisește în carantină: și-a cumpărat un bolid de 9.5 milioane de euro

Potrivit Bild, lusitanul și-ar fi comandat în ultimele zile, în care pandemia de coronavirus în ține blocat în Portugalia, bolidul Bugatti Centodieci, care există doar în 10 exemplare, și pe care ar fi plătit aproximativ 9,5 milioane de euro!

GALERIE FOTO. Bolidul achiziționat de Ronaldo

+2 FOTO

VIDEO. Plan de urgență pus la cale de UEFA, la cererea disperată a lui Juventus » Soluția extremă, care ar putea schimba fața fotbalului

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Impresionant gestul lui Cristiano Ronaldo » Renunță la o sumă uriașă din salariu, pentru lupta cu pandemia de coronavirus

Messi, peste Cristiano Ronaldo! Marca prezintă un sondaj fabulos: care sunt cele mai mari rivalități din istorie, sport cu sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close