INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MADRID

Mama lui Kylian Mbappe, vizită de gradul zero la Madrid în timp ce jucătorul era la cină cu Emmanuel Macron

Kylian Mbappe, la cină cu Emannuel Macron/ foto Imago Images
Kylian Mbappe, la cină cu Emannuel Macron/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 17:29 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 18:03

Fayza Lamari, mama și agentul lui Kylian Mbappe, a fost la Madrid pentru a pregăti ultimele detalii înaintea mutării.

Informațiile despre transferul lui Mbappe la Real Madrid fac în continuare înconjurul lumii. Marca a anunțat că francezul a semnat deja, Fabrizio Romano susține că încă nu s-a întâmplat asta, însă totul e pus la punct și transferul e ca și făcut.

Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE
PARMA
Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE

În acest context, mama lui Mbappe a petrecut câteva zile la Madrid, acolo unde i-a căutat o nouă casă lui Kylian, care se va muta în capitala Spaniei la vară.

Mama lui Kylian Mbappe, vizită la Madrid

„Nu puține sunt problemele de care Fayza Lamari s-a ocupat în capitală, cu o agendă plină de sarcini logistice, dincolo de faptul că a fost în discuții cu Real Madrid pentru a pune la punct contractul care îl va lega pe jucător de clubul alb pentru următoarele sezoane.

Transferul e făcut și nu mai rămâne decât să fie anunțat oficial, pentru că se poate spune deja că Mbappe va fi madrilen. O altă sarcină în capitala Spaniei a fost găsirea unei case care va găzdui imperiul Mbappe.

Complexul La Moraleja, la doar 5 minute de Valdebebas, este preferat de anturajul jucătorului, iar La Finca, ceva mai excusivist, e a doua variantă”, a scris Relevo.

Kylian Mbappe era la masă cu Emannuel Macron

În timp ce mama lui era în Spania, Mbappe era la cină, la Palatul Elysee, cu Emmanuel Macron, președintele Franței.

Importanța lui Kylian Mbappe pentru Franța a depășit de mult sfera fotbalistică. KM7, omul numărul 1 la cel mai important club intern, PSG, și căpitan al naționalei Franței, este privit ca un bun național în Hexagon.

Pe 27 februarie, la Palatul Elysee, sediul Președinției Republicii Franceze, a avut loc o cină festivă, cu ocazia vizitei emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani. Anterior, președintele Franței, Emmanuel Macron, discutase cu Al Thani situația războiului dintre Israel și Hamas, gruparea care guvernează Fâșia Gaza.

Printre invitați s-a numărat și Kylian Mbappe. Îmbrăcat la 4 ace, Mbappe a pășit pe covorul roșu înainte de a intra în incinta clădirii prezidențiale. Soții Macron și emirul Qatarului l-au întâmpinat.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Kylian Mbappe, la Palatul Elysee

Citește și:

De ce nu a jucat Pantilimon în finala Cupei Angliei la Manchester City? » „Frustrant. Și lui Mancini i-a părut rău
POVESTE
De ce nu a jucat Pantilimon în finala Cupei Angliei la Manchester City? » „Frustrant. Și lui Mancini i-a părut rău"
Horațiu Moldovan, martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid! Umilință în semifinalele Cupei, cu largul concurs al concurentului Oblak
Bilbao - Atletico Madrid
Horațiu Moldovan, martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid! Umilință în semifinalele Cupei, cu largul concurs al concurentului Oblak

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează