INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Mama lui Ronaldo, despre acuzațiile de viol la adresa fiului ei: „Dacă urci într-o cameră de hotel cu un băiat știi că nu mergi acolo ca să joci cărți”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 14:56

Investigațiile în dosarul în care Cristiano Ronaldo (33 de ani) e acuzat de viol continuă. Mama lui Ronaldo e convinsă de nevinovăția fiului ei.

”Am încredere în fiul meu. Când ea (n.r. Kathryn Mayorga) s-a dus în camera hotelului cu un băiat știa că nu merge acolo să se joace cărți. Era acolo pentru altceva.

Știu cum l-am crescut pe Cristiano, nu ar face așa ceva”, a declarat mama lui Ronaldo întrebată despre cele întâmplate.

Ronaldo a catalogat informațiile drept "fake news" și susține că femeia caută să-și facă reclamă pe spatele lui.

La începutul lunii octombrie, revista germană Der Spiegel a dezvăluit că în 2009, Cristiano Ronaldo a violat-o pe fotomodelul Kathryn Mayorga.

Cei doi ar fi ajuns la un acord, iar Kathryn Mayorga, care-l cunoscuse într-un club, a primit 375.000 de euro pentru a păstra tăcera. După dezvăluirile nemților, Poliția a redeschis însă cazul de viol în Las Vegas.

Citește și:


Dezvăluiri șocante din apartamentul 57306 » Tânăra care l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo a povestit TOTUL într-o scrisoare: "Nu-ţi bate joc şi de alte femei aşa cum ai făcut cu mine!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  08 Februarie 2019, 02:04

Cristiano e cel mai mare, asemeni unui imens monument din cel mai pretios metal. Orice femeie care s-a culcat cu un astfel de zeu, ar trebui sa se considere binecuvantata.

th3dog
th3dog  •  07 Februarie 2019, 21:34

de acord, dar banuiesc ca si fiul dumneavoastra stia ce semnifica "NU!"

fanucraiova48
fanucraiova48  •  07 Februarie 2019, 19:01
Postat de valii_sv pe 07 Februarie 2019, 16:52

Are dreptate si mama lui Ronaldo dar totusi asta nu scuza un viol daca asta s-a intamplat in acea camera de hotel ! Adevarul ,banuiesc , nu il vom afla niciodata !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close