INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Jucătorul cu sute de meciuri la PSG și Liverpool, dat afară după ce și-a AGRESAT antrenorul chiar în vestiar!

Mamadou Sakho, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages
Mamadou Sakho, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 17:49 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 19:04

Fundașul central Mamadou Sakho (33 de ani), ex-Liverpool și PSG, a fost suspendat de Montpellier și urmează să fie dat afară după ce și-a agresat antrenorul, pe armeanul Michel Der Zakarian (60).

Scandal de proporții la Montpellier, echipa care ocupă locul 14 în Ligue 1. Marți, în vestiarul echipei a avut loc o altercație, fundașul central Mamadou Sakho agresându-l pe antrenorul Michel Der Zakarian după ce acesta din urmă i-a reproșat că este „plângăcios”.

Clubul din Liga 2 și-a primit punctele înapoi » Salt de 5 locuri în clasament
CHINDIA
Clubul din Liga 2 și-a primit punctele înapoi » Salt de 5 locuri în clasament

Mamadou Sakho va fi dat afară de Montpellier după ce și-a agresat antrenorul

Ce s-a întâmplat? L'Equipe a realizat tabloul. Spre sfârșitul ședinței de pregătire a lui Montpellier de marți după-amiaza, un joc-școală, Sakho s-a enervat după ce a fost faultat și antrenorul Michel Der Zakarian nu a reacționat. Pur și simplu, fotbalistul a părăsit terenul fără să spună nimic, îndreptându-se spre vestiare.

În vestiar, Der Zakarian i-a reproșat stoperului că a plecat în timpul antrenamentului, Sakho i-a răspuns, iar tehnicianul i-a strigat: „Ești un plângăcios”. Moment în care jucătorul și-a pierdut controlul.

Mai mulți martori, jucători și membrii staff-ului, l-au văzut pe Sakho sărind la Der Zakarian, strângându-l de gât și împingându-l cu brutalitate la pământ.

Clubul a declanșat o anchetă asupra incidentului și l-a suspendat provizoriu pe Sakho, care nu a putut participa la antrenamentul din această dimineață. Sursa citată scrie că Sakho va fi chemat de oficiali pentru propria versiune asupra incidentului, apoi contractul îi va fi reziliat.

Mamadou Sakho nu era titular la Montpellier

Oricum, Sakho nu mai avea „viață” multă la Montpellier. Contractul urma să-i expire vara viitoare iar clubul nu plănuia să-i propună prelungirea.

Sakho evoluează la Montpellier din iulie 2021, după 8 ani pe care-i petrecuse în Premier League, la Liverpool și Crystal Palace.

Stoperul cu 29 de meciuri pentru naționala Franței a jucat într-un singur meci din acest sezon, 6 minute la victoria cu Lorient, 3-0, în rest fiind rezervă neutilizată sau lăsat în afara lotului.

201 meciuria jucat Sakho la PSG în perioada 2007-2013, apoi 80 la Liverpool în următorii 3 ani și jumătate

Michel Der Zakarian e un nume mare la Montpellier

Jurnaliștii francezi au dezvăluit că pe zidurile bazei de antrenament a apărut un mesaj ofensator la adresa parizianului și a familiei sale. Insulta a fost acoperită, ștearsă apoi.

Fanii nu-l mai vor nici ei pe Sakho la Montpellier. Pentru ei, Der Zakarian e un nume mare. A jucat un deceniu la Montpellier (1988-1998), a început să antreneze tot la Montpellier, la juniori și asistent la prima echipă. 

A fost principal între 2017 și 2021, iar pe 8 februarie 2023 s-a întors din nou pe „Stade de la Mosson”. Faptul că Sakho l-a agresat pe Michel i-a anulat orice șansă fostului internațional de a mai continua la club.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Bombă în Premier League » Everton ar putea fi penalizat cu 12 puncte și riscă retrogradarea!

E oficial! Se știe unde joacă naționala României împotriva Israelului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează