INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Man. United - Man. City 0-0. Roy Keane, nemulțumit de îmbrățișările și șuetele de la final: „Un derby amărât. Ce lipsă de calitate!”

Man. United - Man. City 0-0 +9   FOTO
Man. United - Man. City 0-0

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 11:23 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 11:25

Roy Keane, fosta vedetă a lui United, critică dur nulul de pe Old Trafford: ”Putem găsi o mulțime de scuze, dar nu acum. N-am văzut niciodată atâtea îmbrățișări și șuete la final”

Mult așteptatul Derby de Manchester s-a terminat decepționant. Nimic la nimic. "Diavolii roșii" și "cetățenii" parcă s-au înțeles să plece cu un punct, chiar și managerii, Solskjær și Guardiola, fiind fericiți că nu au pierdut. De Gea nu a avut decât o singură paradă, iar la poarta cealaltă penaltyul lui Rashford a fost întors de VAR pentru ofsaid. Motive ca una din fostele vedete ale lui United să se înfurie și să critice atitudinea jucătorilor și lipsa de intensitate a unui meci, cu două "galbene".

"Trebuie să riști puțin"

"Putem căuta o grămadă de scuze, dar nu e cazul acum. Am văzut un meci cu adevărat slab. Un derby amărât! Ce lipsă de calitate și de dorință de a câștiga! Niciodată nu am fost martorul unei partide cu atâtea îmbrățișări și șuete la sfârșit! Îmi plesnește capul, sunt frustrat că nu s-au luptat să învingă. Trebuiau să găsească o cale să obțină victoria. Sunt tare dezamăgit, nu ai cum să te mulțumești cu egalul, e nevoie să riști puțin!", a explicat Roy Keane, acum analist la Sky Sports.

"Caută doar popularitate"

Fostul căpitan irlandez al lui United l-a atacat pe Stones, care s-a declarat mulțumit că echipa lui n-a primit gol: "Bla, bla, bla... Liverpool și Tottenham joacă bine și trebuie să încerci să le vânezi. Dar la final, stafful zâmbește, jucătorii stau la taifas pe tunel, toți vor să fie prietenoși și populari. Când îmbraci acest tricou al lui United, datoria ta e să câștigi, nu să fii amabil cu toată lumea". 

"Mă surprinde City, a arătat ca o echipă plictisită! Trebuia să forțeze victoria, nu are altă opțiune dacă vrea să ia titlul. Este însă doar umbra campioanei de-acum doi ani, departe de acel nivel"
Roy Keane, fost căpitan United

S-a întors campioana! Zizou pune capăt crizei, cu trei victorii la zero într-o săptămână: „Criticile ne-au întărit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
steaua1
steaua1  •  13 Decembrie 2020, 12:03

Jucatori platiti cu milioane de lire fac figuratie pe teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează