INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - MAN. CITY 1-3

MAN. UNITED - MAN. CITY 1-3 // Maestrul Pep Guardiola » Surpriza mare pregătită de antrenor: „Au fost 45 de minute perfecte"

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:22

Pep Guardiola (48 de ani), managerul lui City, n-a folosit niciun vârf clasic pe „Old Trafford”, în victoria cu Manchester United, scor 3-1, din semfinalele Cupei Ligii Angliei, și mișcarea permanentă în atac i-a amețit pe fundașii „diavolilor”.

Ce revanșă și-a luat Guardiola în fața lui Solskjær, după acel 1-2 în derbyul din Premier League de pe „Etihad", pe 7 decembrie! L-a surprins pe managerul lui Man. United cu o mutare pe care nu o mai făcuse decât o singură dată în acest sezon.

Exersase doar cu Oxford

A jucat și fără Agüero, și fără Gabriel Jesus (a intrat în ultimele zece minute). Fără vârf clasic. Cu vârf fals, ca la Barcelona, cu Messi în acel rol. Dar pe 18 decembrie, în „sferturile" Cupei Ligii, exersase acest plan în fața unei formații de liga a treia, Oxford United (3-1). Meci în care folosise șase rezerve.

Marți seară, efectul a fost devastator în prima repriză. Pe rând, Sterling, Mahrez și Bernardo Silva (plus De Bruyne) apăreau în centrul atacului într-o mișcare permanentă, iar „diavolii" nu mai știau pe cine să marcheze. 

A fost o avalanșă de ocazii la poarta lui De Gea. La pauză, City conducea cu 3-0 (Bernardo Silva 17, Mahrez 33, Pereira 38 autogol) doar pentru că Sterling ratase din toate pozițiile.

Avertismentul  

„Au fost 45 de minute perfecte", spune Bernardo. Pep e de acord, „am jucat foarte bine în prima repriză", dar le aduce aminte „cetățenilor" că United a mai revenit o dată neașteptat cu Solskjær manager.

Învingând cu 3-1 la Paris sezonul trecut după ce pierduse cu 2-0 acasă în „optimile" Champions League. „A bătut-o în Franța pe PSG. O echipă periculoasă", avertizează Guardiola. 

Pe 29 ianuarie, se va afla cine va fi în finala Cupei Ligii. Returul de pe „Etihad" pleacă de la 3-1 pentru City. 

2este numărul Cupelor Ligii Angliei cucerite de Guardiola cu Man. City (2018, 2019)

23 de anitrecuseră de când Man. United nu mai primise trei goluri în prima repriză

„Am făcut cel mai slab meci al nostru. Primul gol al lui City ne-a dat peste cap. La pauză, în vestiar, am folosit un singur cuvânt: mândrie. Și am jucat altceva în repriza a doua" - Ole Gunnar Solskjær, manager Man. United

vezi și:

CRAIOVA // Mirko Pigliacelli a reacționat ieri după ce a fost contestat de suporterii oltenilor » Mesaj pentru Victor Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  08 Ianuarie 2020, 15:36

Cred ca conducatorii lui United sunt cei mai prosti din lume,de ce mai este Solskjaer antrenor,campionat nu,cupa nu,liga campionilor nu,pentru ce naiba il mai tine nu stiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează