INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Managerul lui Arsenal, furios după primul egal al sezonului acasă: „Ar fi trebuit să primim două penalty-uri scandaloase”

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, foto: Imago
Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:44 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:05

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, a protestat și pe teren, și la sfârșitul meciului cu Newcastle (0-0), prima remiză pe Emirates a „tunarilor” în acest sezon de Premier League.

Arsenal e lider detașat în Premier League, ar putea cuceri primul titlu după 19 ani și tot primul fără Arsène Wenger, legendarul tehnician al „tunarilor”.

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”
PREMIER
Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

Mikel Arteta s-a certat și cu managerul rivalilor de la Newcastle

Mikel Arteta ar fi vrut încă o victorie, a 8-a consecutivă acasă în acest campionat, dar a fost numai egal, 0-0, prima remiză pe Emirates în actualul sezon, doar a doua în Premier 2022-2023 (și eșecul de la Manchester, 1-3 cu United).

Managerul știa că Newcastle e tare ca o stâncă în apărare, nu a primit gol în ultimele patru partide, însă Arteta a izbucnit furios și pe teren, și după joc, la interviuri.

În prelungiri, arbitrul Andrew Medley le-a refuzat gazdelor o lovitură de pedeapsă, după ce Murphy a șters mingea cu antebrațul la centrarea lui Xhaka. Moment în care Arteta a alergat spre al 4-lea oficial, urlând la el, cerâdu-i 11 metri cu vehemență. Atunci s-a certat și cu managerul rivalilor, Eddie Howe.

Mikel Arteta: „E atât de simplu. Spun ce am văzut”

La final, bascul de pe banca lui Arsenal a protestat. "Ne-am creat o mulțime de ocazii, au fost și aceste două penalty-uri scandaloase. Ar fi trebuit să primim două penalty-uri, e atât de simplu! Spun ce am văzut”, a declarat Arteta.

Pe el și pe jucătorii lui îi așteaptă două „turniruri” în ianuarie în Premier: cu Tottenham, pe White Hart Lane, și cu Manchester United, acasă. 

Arsenal, a doua ofertă: 70 de milioane pentru Mudrik

Arsenal vrea neapărat să se implice și pe piața transferurilor în ianuarie. Principala țintă, mijlocașul ucrainean Mihaiko Mudrik, de la Șahtior. Prima ofertă, 60 de milioane în total (40 de milioane sumă fixă și 20 de milioane bonusuri), a fost refuzată. Între timp, „tunarii” au făcut o a doua propunere, cu 70 de milioane în total. 

Fanii lui Everton i-au cerut demisia lui Frank Lampard

După 1-4 acasă cu Brighton, a 4-a înfrângere în ultimele cinci etape, cu trei goluri în 6 minute (51-57), fanii lui Everton i-au cerut demisia lui Frank Lampard. „Acele șase minute de greșeli individuale și probleme defensive colective au fost cheia acestui meci. Presiune? Sunt manager în Premier League, întotdeauna e presiune”, a afirmat tehnicianul.

Citește și alte știri din Premier League: 

O legendă a lui United îl critică pe Mikel Arteta, după ce spaniolul a refuzat să introducă pe teren un jucător: „Asta înseamnă că nu are încredere în calitățile lui”

Guardiola, lovit de anunțul vedetei de la Manchester City: „Visez să joc în altă parte!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează