INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Managerul lui Liverpool elogiază un jucător de la Manchester United: „Sunt atât de mândru de tine!”

Jurgen Klopp este impresionat de Marcus Rashford
Jurgen Klopp este impresionat de Marcus Rashford

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 14:28 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 15:19

Marcus Rashford (22 de ani), atacantul lui Manchester United, continuă campania sa pentru ajutorarea copiilor defavorizați, luptându-se și cu guvernul britanic pentru a le oferi zilnic mâncare gratuită. Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, e impresionat.

Lupta continuă a lui Marcus Rashford pentru a le asigura copiilor defavorizați o „masă" gratuită zilnic a impresionat lumea întreagă. Iar regina Elisebeta a II-a i-a oferit Ordinul Imperiului Britanic pentru campania sa neîntreruptă.

Premier League. Jurgen Klopp, impresionat de Marcus Rashford

Nimic nu îl oprește pe atacantul lui Man. United. Când premierul Boris Johnson a refuzat ideea sa, de a prelungi acest program și în perioada vacanțelor școlare până la Sărbătorile Pascale de anul viitor, Rashford a strâns peste 300.000 de semnături pentru o petiție care s-a discutat în Parlament. Nu s-a descurajat nici după ce deputații au votat împotrivă. A mers mai departe, iar acum zeci de restaurante britanice îi sar în ajutor.

„Am fost impresionat de companiile locale care se mobilizează pentru a acoperi deficitul sistemului de bonuri pentru octombrie", a fost mesajul lui Rashford pe Twitter. „Altruism, bunătate, solidaritate. Aceasta este Anglia pe care o cunosc".

Jurgen Klopp: „Ce a făcut Rashford a fost incredibil"

În ciuda eternei rivalități Liverpool - Man. United, managerul „cormoranilor" l-a elogiat pe atacantul din Manchester. „Sunt atât de mândru de tine, Marcus!", i-a transmis Jurgen Klopp. „Faptul că joacă la United poate provoca probleme, dar ceea ce a făcut Rashford a fost incredibil. Un lucru minunat. Sunt foarte fericit pentru el".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Caz șocant! Campion mondial cu Italia, lovit și jefuit în propria casă de trei bandiți înarmați!

Astăzi este Barcelona - Real Madrid! Doi titulari, recuperați la timp pentru El Clasico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kluing2001
kluing2001  •  24 Octombrie 2020, 17:30

lipseste cuvantul "soc" din titlu, asa ca nu citeste nici dracu..si nici poze cu iubita lu' Rashford nu-s...neinteresant

persanu
persanu  •  24 Octombrie 2020, 15:50

Nu e destul de interesant pentru comentarii ? Inseamna ca multi nici macar nu cunosc sentimentul de dupa ajutor. Sunt convins ca multi sportivi Romani ajuta, dar nu neaarat din convingerea lor . :( Pacat. Multi ar trebui sa stie ca un astfel de sentiment e greu de gasit si uneori poate fi mai important pt tine insuti decat pt cel ajutat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează