CAMPIONATE  ·  ITALIA

Caz șocant! Campion mondial cu Italia, lovit și jefuit în propria casă de trei bandiți înarmați!

Luca Toni (jucătorul care ține trofeul în mână)
Luca Toni (jucătorul care ține trofeul în mână)

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 13:57 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 13:59

Italianul Luca Toni (43 de ani), care a cucerit titlul mondial în 2006 cu squadra azzurra, fost coleg cu Adrian Mutu la Fiorentina, era cu familia acasă în momentului atacului. 

În vârstă de 43 de ani, Luca Toni va rămâne în memoria italienilor mai ales pentru anii petrecuți la Palermo (2003-2005, 50 de goluri în 80 de meciuri de campionat) și Fiorentina (2005-2007; 47 de reușite în 67 de partide; a fost coleg un sezon cu Adrian Mutu) și pentru titlul mondial cucerit în 2006 cu squadra azzurra. Luna trecută, a primit licența UEFA Pro de antrenor în urma cursului de la Coverciano, încheiat în același timp cu Cristi Chivu. 

Joi noapte, el și familia lui au trăit clipe de groază, când trei indivizi mascați și înarmați au pătruns în casă. Fostul fotbalist a fost lovit și jefuit de bandiți.

„Mai importante pentru sufletul meu decât financiar”

„Ce contează cel mai mult este că toți ai mei sunt bine, dar sunt traumatizați după o spaimă cumplită”, a comentat Toni pe Instagram. „Răufăcătorii mi-au furat bunuri prețioase. Mai importante pentru sufletul meu decât financiar”. Alarmați de vecini, polițiștii au sosit destul de repede, dar hoții plecaseră deja.

View this post on Instagram

Siccome sta circolando la notizia , volevo comunicare che giovedì sera tra le 1930 e le 2130 ho subito una rapina in casa da parte di tre malviventi che indossavano passamontagna e armi .La cosa che conta di più è che la mia famiglia sta bene ,non ci hanno fatto del male pur avendo subito tutti un bel trauma e un forte spavento.Dispiace anche il fatto che i malviventi mi abbiano portato via beni preziosi ma sopratutto affettivi.A seguito della rapina sono intervenute le forze dell ordine probabilmente chiamate dai vicini insospettiti da una macchina in movimento nella mia via;la vigilanza non si è accorta di nulla.Chiedo rispetto e privacy per me e la mia famiglia in questo momento.grazie a tutti

A post shared by Luca Toni (@luca_toni.9) on

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Ce spunea Maradona despre Hagi și Popescu. Legendarul fotbalist nu uitase de meciul România – Argentina din 1990
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Fotbal, Liga 2
Csikszereda - Universitatea Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Fotbal, Liga 2
Rapid - CSM Reșița
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Lille - AC Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Molde - Arsenal
Digi 3, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League
ȚSKA Sofia - Young Boys
Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - AS Roma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Rangers - Benfica
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - Ludogoreț
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League
Napoli - Rijeka
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1