INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UCRAINA

DINAMO KIEV. Dezvăluire din culise: „După meci, toți jucătorii sărbătoreau victoria. Lucescu a intrat în vestiar și i-a criticat dur”

Mircea Lucescu
foto: Guliver/Getty Images
Mircea Lucescu foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 12:35 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 12:44

Un jurnalist ucrainean a aflat ce s-a petrecut la Dinamo Kiev după victoria cu 2-1 de la Gent, în turul play-off-ului Ligii Campionilor, între Mircea Lucescu și jucătorii săi.

Mircea Lucescu îi poate lăuda pe jucători când rezultatul nu este cel mai bun și îi poate certa după o victorie, dacă jocul îl nemulțumește. Antrenorul în vârstă de 75 de ani a făcut-o de multe ori de-a lungul carierei de peste 40 de ani.

Jurnalistul ucrainean Igor Țiganik, realizatorul emisiunii „Țiganik Live” pe site-ul Football Hub, a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiarul lui Dinamo Kiev la meciul cu Gent, din turul play-off-ului Ligii Campionilor.

La pauză, când scorul era egal, 1-1, „Lucescu era încântat de prestația echipei și le-a spus acest lucru băieților săi. La final însă, când jucătorii sărbătoreau succesul, Lucescu a intrat peste ei în vestiar și i-a criticat dur. Le-a zis că, astfel, nu vor progresa deloc și că nu au dreptul să joace astfel. Nu trebuie să se gândească doar la rezultat. Jocul este la fel de important”.

Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Vlad Chiricheș, GOLAZO în Serie A! Execuție fantastică reușită de căpitanul României, după două gafe uriașe

VIDEO Alexandru Mitriță, gol senzațional la debutul pentru Al Ahli! A avut nevoie de 11 minute pentru a-i cuceri pe arabi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  24 Octombrie 2020, 19:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri.lewis
valeri.lewis  •  24 Octombrie 2020, 16:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri.lewis
valeri.lewis  •  24 Octombrie 2020, 16:27
Postat de andrey.fcd pe 24 Octombrie 2020, 16:23

Ba gogule tu n-ai treaba? du-te canta la alta masa sa traiesti tu, ca vorbesti doar prostii si nu are rost sa-ti raspund la nimicurile astea. X-ul este langa S pe tastatura, a fost o greseala din graba, tu stai cu dictionarul sa vezi ce inseamna estropiat , esti capiu rau de tot. Pai normal ca te fac estropiat, daca tu zici de mine ca sunt taran si trepadus, baremi nu vrei sa ma jignesti si eu sa te pup pe nas. Vezi ca te ineci de la atat gargara d-asta. Toti gargaragii pe aici ba nene n-am pomenit.

*** ca imi spui sa cant la alta masa? Ba prostea, postez cand vreau si unde vreau. Si mai ales, ce vreau. Si inainte sa apari tu, un *** prost, totul era pe ton civilizat. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close