INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Nu, nu e Grealish! Cine e starul lui Manchester City care a vomitat în geanta mamei unui coechipier, la petrecerea „cetățenilor”

Petrecerea lui Manchester City a durat ca-n povești / Sursă foto: Guliver/Getty Images +26   FOTO
Petrecerea lui Manchester City a durat ca-n povești / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 18:58 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 20:40

Imaginile de la petrecerea spectaculoasă a lui Manchester City de după câștigarea „triplei” istorice au făcut furori în ultimele zile. Pe rețelele de socializare, zeci de momente cu eroii lui Guardiola în ipostaze care de care mai amuzante s-au viralizat și au făcut deliciul fanilor.

Fotbaliștii „cetățenilor” s-au distrat la maximum după cucerirea Ligii Campionilor, la capătul unui sezon în care au mai luat campionatul și Cupa Angliei. Vedetele lui Guardiola au „udat” performanțele remarcabile din ultimele săptămâni cu „râuri” de alcool și au oferit câteva scene hilare. 

Ce surpriză! Unde ar putea ajunge Eden Hazard, după plecarea de la Real Madrid
DESTINAȚIE
Ce surpriză! Unde ar putea ajunge Eden Hazard, după plecarea de la Real Madrid

Dezvăluirea lui Ederson: Ruben Dias a vomitat în geanta mamei lui Jack Grealish

Descătușați după un sezon în care și-au surclasat detașat adversarele, jucătorii lui City au sărbătorit cu fast, ba chiar au făcut abuz de alcool în public. 

Aceștia au petrecut câteva zile-n șir, după cum a recunoscut-o și goalkeeper-ul Ederson: „Desigur că trebuie să ne bucurăm și să lăsăm emoțiile să iasă la suprafață. Sunt luni de muncă intensă.

99% din grup a băut, toată lumea s-a bucurat. Mulți jucători au pus capăt petrecerii abia luni. Asta face parte din viața de fotbalist, trebuie să ne bucurăm de momentele bune atunci când vin”, a spus Ederson, cel care a făcut o dezvăluire picantă: 

„Sunt și colegi care nu beau, dar au făcut o excepție. Dias a făcut o excepție, dar nu prea a mers pentru el. Două shot-uri și a vomitat tot. Întâmplător, a vomitat în geanta mamei lui Jack Grealish”, a afirmat Ederson, conform Marca

Jack Grealish, one-man-show la petrecerea lui Manchester City

Jack Grealish, fotbalistul adus de Guardiola de la Aston Villa, a fost în centrul petrecerii după ce Manchester City a câștigat UEFA Champions League. Grealish nu și-a putut ascunde entuziasmul, ulterior el devenind ținta meme-urilor pentru modul în care a celebrat. 

„Pentru asta muncești toată viața. Sunt atât de fericit. Am jucat groaznic în finală, dar nu-mi pasă. Să câștigi tripla cu grupul ăsta de jucători este ceva special. Toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult iubesc fotbalul și că pentru asta am muncit toată viața.

Să-mi văd familia în public mă emoționează foarte tare. I-am spus antrenorului că vreau să-i mulțumesc. A avut atât de multă încredere în mine, este un geniu”, a spus Jack Grealish, imediat după finala de la Istanbul

Cele mai tari meme-uri cu Jack Grealish

„Acum, Grealish îmi e simpatic”
„Grealish, trezindu-se vineri”
„Grealish are 48 de ore de când sărbătorește și nu are de gând se oprească”
„Grealish, la 3 zile după câștigarea Ligii Campionilor”
+22 FOTO

Citește și alte știri despre Manchester City: 

Manchester City pregătește un transfer „bombă” în culise » Negocieri avansate cu un star din Bundesliga

Gestul impresionant al lui Pep Guardiola. Ce a făcut pentru toți angajații lui Manchester City

Manchester City se desparte de jucătorul acuzat de viol și suspendat de club încă din 2021

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  18 Iunie 2023, 00:29

Normal ca nu e Grealish. Ăla are antrenament, nu e novice. Posibil ca si ma’sa, doamna cu poșeta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează