INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Wolves a fost la 10 minute să întrerupă seria fantastică a lui Guardiola! A urmat un coșmar

Manchester City a învins-o pe Wolverhampton, scor 4-1, și a ajuns la 20 de victorii consecutive în toate competițiile. +10   FOTO
Manchester City a învins-o pe Wolverhampton, scor 4-1, și a ajuns la 20 de victorii consecutive în toate competițiile.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 23:35 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 00:12

Manchester City a învins-o pe Wolverhampton, scor 4-1, și a ajuns la 20 de victorii consecutive în toate competițiile.

Mașinăria lui Pep Guardiola continuă lupta cu recordurile în Anglia. Cu întreg lotul valid, excepție făcând fundașul central Ake, managerul spaniol își permite schimbări multiple de la meci la meci, fără să afecteze randamentul.

Wolves a fost o echipă incomodă pentru City în ultimii ani și a fost aproape să pună și astăzi o piedică. „Cetățenii” au trecut în avantaj în minutul 15, când Dendoncker și-a deviat mingea în propria poartă. Elevii lui Guardiola au pus stăpânire pe minge, au mai avut și un gol anulat pentru ofsaid și nu au permis rivalilor niciun șut în primele 45 de minute.

Manchester City, 20 de victorii consecutive

„Lupii” au prins curaj după pauză. Au egalat prin Coady, la o fază fixă, apoi Adama Traore a irosit două oportunități bune pe contraatac. City s-a dezmeticit și a împins jocul în ultimii 20 de metri ai terenului advers. Ocaziile au curs la poarta lui Patricio. Gabriel Jesus a marcat cu un șut din apropiere, în minutul 80. 

+6 FOTO

Guardiola a îndemnat în continuare la un pressing avansat, iar roadele s-au văzut în minutul 90. Au recuperat o minge în careul advers, iar Mahrez a finalizat cu un șut frumos, la colțul lung. Rezultatul final a fost stabilit de brazilianul Jesus, atent pe urmărire, la ultima acțiune a meciului. 

Manchester City, lider detașat înaintea derby-ului cu United

City ajunge la 65 de puncte și este lider detașat în Premier League. Are un avans de 15 puncte față de United, principala urmăritoare. 

Pentru formația lui Guardiola urmează o perioadă încărcată. Duminică joacă derby-ul orașului Manchester, apoi le întâlnește pe Southampton și Fulham, din 3 în 3 zile. Returul optimii de finală din Champions League, contra lui Monchengladbach, e programat pe 16 martie. „Cetățenii” au câștigat în tur cu 2-0.

Clasament Premier League: 

Citește și alte știri din fotbalul european:

George Pușcaș, gol în primul meci ca titular la Reading după aproape 4 luni!

Un fost jucător al Barcelonei a dezvăluit ce NU face Messi la antrenamente niciodată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează