INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Manchester City a pus ochii pe Wilshere. Preţul e de 40 de milioane de lire

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2011 19:01

Manchester City este gata să cheltuie din nou o mulţime de bani pentru un jucător extrem de tînăr. Şeicii lui City sînt gata să plătească în jur de 40 de milioane de lire pentru internaţionalul englez Jack Wilshere, mijlocaşul de 19 ani al lui Arsenal.

Considerat unul din fotbaliştii pe baza căruia se va forma noua echipă naţională a Angliei, Wilshere a devenit imediat un titular de bază în echipa lui Arsenal. Mai mult, pentru a-l atrage pe fotbalist în Manchester, "cetăţenii" sînt gata să-i dubleze salariul de 55.000 de euro pe săptămînă, atît cît primeşte acum pe Emirates.

Cum Arsenal a anunţat deja că va renunţa la mai mulţi jucători în această vară, printre care Nicklas Bendtner, Gael Clichy sau Andrey Arshavin, managerul "tunarilor" vrea să-l păstreze pe Wilshere pentru a forma o nouă echipă. Totuşi, tabloidul News of the World anunţă că banii de la City i-ar putea convinge pe proprietarii clubului londonez să renunţe la fotbalistul de 19 ani.

Jack Wilshere joacă la Arsenal din 2008, iar în sezonul 2009-2010 a fost împreumutat la Bolton Wonderers. Pentru Arsenal, mijlocaşul de 19 ani a jucat în 20 de meciuri şi a marcat un gol. De asemenea, Wilshere a bifat 4 meciuri în reprezentativa mare a Angliei. A debutat la nivel internaţional pe 11 august 2010, în meciul amical cu Ungaria.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează