INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - BRIGHTON 1-0

MANCHESTER CITY - BRIGHTON 1-0 // GALERIE FOTO Florin Andone spune adio visului Cupei Angliei! Brighton, eliminată în semifinale de Manchester City

Manchester City - Brighton 1-0 // FOTO: Reuters +6   FOTO
Manchester City - Brighton 1-0 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 21:34

Manchester City se apropie cu repeziciune de îndeplinirea unuia dintre cele patru obiective din acest sezon.

Echipa lui Pep Guardiola a învins-o pe Brighton, 1-0, și a acces în finala Cupei Angliei. City a cucerit deja Cupa Ligii și duce o luptă aprigă cu Liverpool pentru titlu în Premier League, iar în Ligă va juca împotriva lui Tottenham.

Brighton avea o misiune infernală în duelul cu Manchester City de pe Wembley, dar nu s-a făcut de râs. Cu Florin Andone pe bancă, introdus ulterior în minutul 66, apărarea acestora a cedat o singură dată, în minutul 4, când Gabriel Jesus a înscris din pasa lui De Bruyne.

Activă în ofensivă și înainte și după ce Florin Andone a fost trimis pe teren, Brighton nu a putut totuși să destabilizeze apărarea „cetățenilor” și să forțeze o calificare improbabilă în finală.

manchester city brighton +7 FOTO

Cealaltă semifinală le va pune față în față pe Watford și pe Wolverhampton. Partida va avea loc duminică, de la ora 18:00, tot pe Wembley.

Vezi și: FOTO ȘOCANT! Pungi de cocaină cu numele lui Cristiano Ronaldo au fost găsite pe plaja din Cap Aurora!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  07 Aprilie 2019, 08:42

O singura data a atins mingea in 25 de min. Ma uitam la meci si ma intrebam ba ce are asta de nu alearga, asta la nationala parca facea pressing cum trebuie da in meciul ala nimic nici dueluri la cap nu a castigat nici unu din vreo 6-7

Vezi toate comentariile (1)
Comentează