INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRISTOL CITY - MANCHESTER CITY 0-3

VIDEO Manchester City, calificare en fanfare în „sferturile” de finală din Cupa Angliei

Campioana Angliei, Manchester City, s-a impus, marți seară, scor 3-0, pe terenul celor de la Bristol City, formație care ocupă poziția a 13-a în liga a doua engleză, într-un meci din faza „optimilor” de finală din Cupa Angliei. 
Foto: Imago
Campioana Angliei, Manchester City, s-a impus, marți seară, scor 3-0, pe terenul celor de la Bristol City, formație care ocupă poziția a 13-a în liga a doua engleză, într-un meci din faza „optimilor” de finală din Cupa Angliei. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 07:14 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 10:28

Campioana Angliei, Manchester City, s-a impus, marți seară, scor 3-0, pe terenul celor de la Bristol City, formație care ocupă poziția a 13-a în liga a doua engleză, într-un meci din faza „optimilor” de finală din Cupa Angliei. 

Trupa lui Pep Guardiola început în forță partida și a bifat prima ocazie de a marca încă din primul minut. Mijlocașul defensiv Kalvin Phillips a șutat de la marginea careului în bara transversală a porții apărate de Max O'Leary. 

Phil Foden a deschis scorul pentru Manchester City

Doar 6 minute mai târziu, „cetățenii” au deschis scorul prin Phil Foden. Kevin de Bruyne l-a lansat pe Riyad Mahrez în banda dreaptă, algerianul a centrat în fața porții, iar Phil Foden a reluat din 6 metri în vinclul stâng al porții. 

Același Kevin de Bruyne a ratat o oportunitate de a marca câteva minute mai târziu. Mijlocașul belgian a șutat peste poartă din 8 metri. Manchester City a dus scorul la 2-0 în minutul 74, prin Phil Foden. Julian Alvarez i-a pus acestuia mingea pe tavă, iar englezul nu a iertat și a trimis un șut plasat, la colțul lung, din 12 metri, ajutat și de o deviere a unui stoper al gazdelor. 

Kevin de Bruyne a stabilit scorul final al meciului în minutul 81. Belgianul a primit o pasă de la Jack Grealish și l-a învins pe goalkeeper-ul lui Bristol City cu un șut plasat, la colțul lung, de la peste 25 de metri. 

S-a terminat 3-0 pentru Manchester City, care a devenit a patra formație calificată în „sferturile” de finală din Cupa Angliei. Mai jos, rezultatele înregistrate în Cupa Angliei marți seară. 

  • Stoke City - Brighton 0-1
  • Leicester City - Blackburn Rovers 1-2
  • Fulham - Leeds United 2-0
  • Bristol City - Manchester City 0-3

Astăzi se mai joacă alte 4 partide din „sferturile” de finlă din Cupa Angliei. 

  • Southampton - Grimsby
  • Burnley - Fleetwood
  • Manchester United - West Ham United 
  • Sheffield United - Tottenham Hotspur

Citește și: 

Liverpool - Wolves » „Cormoranii” caută revanșa în etapa intermediară din Premier League. Echipele probabile + Cele mai tari cote

Arsenal - Everton, restanță din Premier League » Liderul caută revanșa! Echipe probabile + cote

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close