INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "CETĂŢEANUL" BUFFON

Manchester City dă 30 de milioane!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Clubul cu cei mai bogaţi patroni din lume caută mai nou portar. La un an după ce l-a adus pe irlandezul Given, Manchester City a reiterat interesul pentru Buffon. Antrenorul Roberto Mancini l-a trecut pe conaţionalul său pe lista de întăriri pentru la vară.


City ar fi dispusă să ofere 30 sau maximum 35 de milioane de euro pe goalkeeperul lui Juventus, mult mai puţin decît în urmă cu un an, cînd torinezii au refuzat 75 de milioane! Juve nici n-a refuzat, dar nici n-a dat un răspuns, lăsînd de înţeles că tratativele ar putea demara după turneul final al CM, unde Buffon merge să-şi apere titlul de campion mondial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2010, 11:47

Buffon la city niciodata.Fratilor nu mai scieti ce ati visat azi noapte,daca pleaca Gigi.blanc secco si alti paraziti din conducere lui Juve o sa fie linsati,si oricum la anul se va reintoarce don Luciano si asa Gigi nu mai ar avea nici un motiv sa plece.Forrza Juve

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close