INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Haaland, elogiat de golgeterul all-time al lui Manchester United: „E cel mai bun din lume”

Erling Haaland/ foto: Imago Images
Erling Haaland/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 18:37 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:10

Wayne Rooney (37 de ani), legenda lui Manchester United, îl consideră pe Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, cel mai bun fotbalist din lume în acest moment.

Rooney, golgeterul all-time al lui United, cu 253 de goluri, nu s-a sfiit să îl laude pe atacantul marii rivale din Premier League. Englezul e de părere că cifrele lui Haaland vorbesc de la sine și nu poate fi contestat faptul că norvegianul este numărul 1 în lume în acest moment.

INCREDIBIL! Farul, șocată de UEFA după ce a câștigat licența de Europa: „Pur și simplu refuzau să pună în aplicare decizia, nu ne-au dat nicio explicație!
DEZVĂLUIRI
INCREDIBIL! Farul, șocată de UEFA după ce a câștigat licența de Europa: „Pur și simplu refuzau să pună în aplicare decizia, nu ne-au dat nicio explicație!"

Rooney: „Haaland e cel mai bun din lume”

„Haaland e cel mai bun fotbalist din lume în acest moment. Asta datorită cifrelor lui, datorită jocului pe care îl etalează și datorită mentalității sale”, a declarat Wayne Rooney pentru The Times.

În primul an la Manchester City, Haaland a egalat deja recordul pentru cele mai multe goluri într-un sezon de Premier League în actualul format al competiției, cu 20 de echipe. El a înscris deja de 32 de ori, la fel ca Salah în 2018-2019.

Și mai are 8 meciuri la dispoziție să îl depășească pe egiptean și să fie singur pe primul loc. În toate competițiile, Erling are 48 de goluri în 42 de partide în tricoul lui Manchester City.

Citește și:

Mutare bizară pusă la cale de Barcelona: atacantul dat afară vara trecută e așteptat înapoi!
SPANIA
Mutare bizară pusă la cale de Barcelona: atacantul dat afară vara trecută e așteptat înapoi!
Alarmă la Madrid » Karim Benzema s-a accidentat cu două săptămâni înaintea semifinalei Ligii cu Manchester City!
SPANIA
Alarmă la Madrid » Karim Benzema s-a accidentat cu două săptămâni înaintea semifinalei Ligii cu Manchester City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează