INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL, SUPERCUPA ANGLIEI

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Jurgen Klopp e nemulțumit înainte de Supercupa Angliei: „De ce nu o anulăm? Oamenilor nu le pasă de ea”

Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages
Jurgen Klopp // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 14:43

Înainte de Manchester City - Liverpool (duminică, ora 17:00, Eurosport), Supercupa Angliei, managerul campioanei Europei, Jurgen Klopp, e încă supărat pentru că nu a avut întreg lotul la pregătirea de vară .

Duminică, 4 august, se reia sezonul în Anglia. E Community Shield. Supercupa între Manchester City, care a cucerit și titlul, și FA Cup, și Liverpool, locul 2 în Premier League. Jürgen Klopp e încă supărat din cauza programului ce l-a împiedicat să aibă întreg lotul la pregătire. Salah, Firmino și Alisson de-abia s-au întors, iar Mané e încă în vacanță, după ce a jucat finala Cupei Africii.

„Oamenilor nu le pasă de ea”

„După ce m-am tot plâns, aș fi nebun să spun că ne așteptăm să facem acum cel mai bun meci al nostru. Nu după o asemenea pregătire”, a declarat managerul campioanei Europei. „Dar nu e vorba de cum jucăm, e vorba de victorie. Sunt mai multe moduri de a câștiga și sper să găsim unul duminică”.

Klopp surprinde, ca de obicei. Le-a spus jurnaliștilor: „Ca să fiu sincer, nici nu știu de ce mai jucăm această competiție care nu mai spune nimic. De ce nu o anulăm? În Germania, am câștigat-o de cinci ori și nimeni nu vorbește de ea, dar noi o disputăm în fiecare an. Când o cucerești, oamenilor nu le pasă. Doar dacă o pierzi e un pic de atenție”.

„Dacă nu ne apărăm bine cu City, putem avem o surpriză urâtă. Și nu vreau o surpriză urâtă” Jürgen Klopp, manager Liverpool

Citește și:

Gareth Bale, atacat fără menajamente: „Mi s-a acrit de ifosele lui! E o insultă pentru Spania! Mi-e silă de ce a ajuns”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1735767466699239
Mike Che  •  30 Iulie 2019, 16:47

Oricum anul ăsta nu are sens, având în vedere că City a câștigat și cupa și campionatul...

bazinga
bazinga  •  30 Iulie 2019, 15:29

Pentru ca esti un neamt infatuat si ti-e frica deoarece Pep o sa ti-o puna din nou!Asta e.....0-3 cu Napoli,Kerr Klopp?Nasol fara aia 3 din atac,nu-i asa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează