INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Gareth Bale, atacat fără menajamente: „Mi s-a acrit de ifosele lui! E o insultă pentru Spania! Mi-e silă de ce a ajuns”

Gareth Bale // FOTO: Guliver/GettyImages
Gareth Bale // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 12:59

Gareth Bale, atacantul de 30 de ani al lui Real Madrid, care a ratat transferul în China, la Jiangsu Sunnig, e criticat chiar de un galez, John Toshack, fost antrenor la Real Madrid: „Mi-e milă de el cum va supravieţui cu salariul de la Real. Du-te şi joacă, vorbeşte, nu mai fi marioneta agentului!”.

Un galez îl atacă devastator pe Gareth Bale, după ce atacantul, care a ratat mutarea la Jiangsu Suning, n-a fost inclus de Real în lotul pentru amicalul cu Bayern de la Munchen, explicând că e prea deprimat să joace în echipa lui Zidane.

Mi s-a acrit de toate ifosele lui. Du-te şi joacă! Spune tu ceea ce gândeşti, unde vrei să joci şi nu lăsa pe altul să te conducă. Arată un pic mai multă personalitate. E trist că tace, de aceea-şi merită criticile”, declară în Daily Mirror John Toshack, fostul antrenor în două mandate la Madrid (1989-'90 şi 1999).

„Mi-e silă de ce-a ajuns”

Tehnicianul de 70 de ani continuă sarcastic: „E groaznic să ţi se taie salariul la 150.000 de lire săptămânal şi mi-e milă de el. Cum să se descurce cu banii de la Real, când are familie şi doi copii? Mi-e silă de ceea ce a ajuns Bale!

Ieşi în presă, cu un interviu, şi spune adevărul. Este de şase sau şapte ani acolo şi nu vorbeşte spaniola, e o insultă pentru cei cu care lucrează! Încearcă să spui câteva cuvinte, chiar dacă greşeşti lumea te va ierta. Zici bună dimineaţa, bună ziua, 1-0, 2-0, a fost corner, trebuia să avem o lovitură liberă şi tot felul de nimicuri din astea şi te apropii de lume. Dar nu, el preferă să se uite cum vorbeşte agentul în locul lui”.

Citește și:

Alarmă la Real Madrid: Eden Hazard a venit la pregătiri cu 7 kilograme în plus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
heisenberg_75
heisenberg_75  •  30 Iulie 2019, 14:59

Traducere de Bucale si Ferentari. Citesc presa spaniola zilnic si mințiti si tergiversati ca niste *** ce sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează