INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL, AZI, 22:00

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Mo Salah poate aduce primul titlu pe Anfield după 29 de ani, dar e avertizat: "Să nu-ți pierzi mințile! Toți pățesc așa"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 18:26

Liverpool are șanse mari să câștige primul titlu în Premier League după 29 de ani. "Cormoranii" sunt lideri în campionat, cu 54 de puncte, cu 7 mai multe decât Manchester City, principala contracandidată la titlu. Cele două se întâlnesc în meci direct în această seară, de la ora 22:00. 

  • Manchester City - Liverpool, meci extrem de important pentru lupta la titlu, se joacă azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport România.

Unul dintre principalii artizani ai parcursului de vis al lui Liverpool din acest sezon este egipteanul Mohamed Salah, 26 de ani, care a reușit 13 goluri în ultimele 16 meciuri în Premier League.

Evoluțiile excelente din acest sezon, combinate cu un eventual titlu câștigat de Liverpool, ar putea cântări enorm la vară într-un eventual viitor transfer la Barcelona sau Real Madrid, crede fostul jucător egiptean Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid, poreclit "Mido", fotbalist care a jucat pentru echipe precum Ajax, AS Roma, Tottenham sau Middlesbrough.

"Niciodată nu știi cum e în fotbal. Dacă Barcelona sau Real Madrid vin după tine, acest lucru îți ia mințile, așa se întâmplă cu toți fotbaliștii.

Fără să fiu lipsit de respect față de Liverpool, Barcelona și Real sunt diferite. Cred că ele vor urmări atent anul lui Salah, ele nu cumpără jucători după doar un sezon bun.

Cred că dacă Salah va marca peste 25 de goluri, Real și Barca vor veni după el, iar lui Liverpool îi va fi foarte dificil să-l păstreze", a declarat Mido într-un interviu recent acordat celor de la CNN.

Vezi și: Pep Guardiola îi laudă pe "cormorani": "Anfield este Anfield. Istoria este acolo. Când jucătorii pun tricoul pe ei, știu ce au de apărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10207491963042615
John Green  •  03 Ianuarie 2019, 21:04

Prostii jurnalistice: "Real Madrid si Barca sunt cu ochii pe el..." singura echipa care il va transfera este campioana ferentariului, fcsb

259914374474553
Istvan Demeny  •  03 Ianuarie 2019, 19:43

CITY-POOL X

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Ianuarie 2019, 19:33

Nea jiji e cu ochii pe el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează