INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL, 22:00

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL // Pep Guardiola îi laudă pe "cormorani": "Anfield este Anfield. Istoria este acolo. Când jucătorii pun tricoul pe ei, știu ce au de apărat"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:15

Manchester City și Liverpool se înfruntă în derby-ul sezonului din Premier League. Partida e programată azi, ora 22:00, și poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Pep Guardiola, tehnicianul campioanei en-titre, e mulțumit de modul în care elevii lui s-au descurcat până în acest punct al sezonului, în ciuda deficitului de 7 puncte față de Liverpool

"Sunt încântat de echipa mea. Am acumulat o mulțime de puncte, am practicat un joc plăcut. Nu te poți aștepta să ai un avans de 12, 13 puncte până la Crăciun, așa cum a fost sezonul trecut. Astfel de lucruri se întâmplă o dată în viață.

Anul acesta avem un adversar mult mai puternic. Asta mă motivează incredibil. Văd tot felul de glume la adresa lor. Istoria nu înseamnă 10 ani de zile. Anfield este Anfield. Istoria este acolo. Trofeele Ligii Campionilor sunt acolo. Când jucătorii pun tricoul pe ei, știu ce au de apărat. Noi acum încercăm să contruim aceste lucruri", a declarat Guardiola conform BBC.

Clasamentul la vârf

Echipa Puncte
1. Liverpool 54
2. Tottenham 48
3. Man. City 47
4. Chelsea 44
5. Arsenal 41
6. Man. United 38

Vezi și: 

Klopp, avertizare înainte de duelul cu Guardiola: "Întâlnim cea mai bună echipă din lume!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează