INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - LIVERPOOL

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL / Klopp, avertizare înainte de duelul cu Guardiola: "Întâlnim cea mai bună echipă din lume!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 12:17

Jurgen Klopp așteaptă o replică dură a celor de la Manchester City, formație care se poate apropia la doar 4 puncte de Liverpool dacă va învinge azi. 

"Trebuie să fim cât de pregătiți putem, avem nevoie să fim curajoși, plini de dorința de a câștiga, să avem agresivitate, ca în toate celelalte meciuri.

Cunosc bine adversarul, iar pentru mine Manchester City este cea mai bună echipă din lume. Va fi unul dintre cele mai dificile meciuri pe care le pot avea în acest moment", a zis Klopp.

Manchester City, care a câștigat campionatul trecut cu un record de 100 de puncte, nu a învins-o de patru meciuri pe Liverpool. "Cormoranii" n-au mai luat titlul din 1990, dar sunt singurii neînvinși în acest sezon.

  • Manchester City - Liverpool este azi, de la ora 22:00, în direct la Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. "Cetățenii" sunt pe 3 acum, cu 47 de puncte, în timp ce Liverpool e pe 1, cu 54 de puncte.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close