INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Ce rahat faci?!” » Pep Guardiola, răspuns inedit când a fost întrebat de transferul lui Haaland

Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages
Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 14:24 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 15:05

Pep Guardiola (50 de ani), antrenorul lui Manchester City, a fost întrebat despre posibilitatea ca „cetățenii” să-l transfere pe Erling Haaland (20), în prezent sub contract cu Borussia Dortmund.

Atacantul norvegian al Borussiei ar putea schimba echipa în această vară. Tatăl fotbalistului și impresarul acestuia au purtat deja discuții cu granzii din Spania, iar în aceste zile fac turul Angliei, pentru a vedea ce propuneri au coloșii din Premier League pentru a-l aduce pe Haaland.

Pep Guardiola: „Niciodată nu am discutat despre jucători de la alte cluburi”

Întrebat despre posibilitatea ca Manchester City să îl transfere pe Erling Haaland, Guardiola a spus că nu ar fi just să discute despre acesta, din moment ce aparține altei echipe.

„Trebuie să înțelegeți că nu voi vorbi despre jucători aflați la alte cluburi. Nu ar fi politicos pentru Borussia Dortmund și pentru Haaland. Nu este treaba mea. Mai am două luni din sezon cu jucătorii pe care îi am aici, ei merită respect din partea antrenorului lor, ca acesta să nu vorbească despre alți jucători când mai avem două luni foarte importante în fața noastră. Dacă eu aș fi jucător și antrenorul meu ar vorbi despre alți fotbaliști, aș zice «Ce rahat faci?!».

Niciodată nu am discutat despre jucători de la alte cluburi. Niciodată, niciodată”, a spus Pep, citat de Goal.com.

Erling Haaland, la Manchester City?

La finalul acestui sezon, Manchester City va rămâne fără Sergio Aguero, unul dintre cei doi atacanți din lot. După 10 ani petrecuți pe „Etihad”, atacantului argentinian nu i s-a prelungit contractul, astfel că „cetățenii” vor rămâne doar cu Gabriel Jesus pe poziția de atacant central și vor porni vânătoarea pentru un „vârf” de meserie. De pe lista acestora nu are cum să lipsească Erling Haaland, cel mai în vogă atacant al momentului, cu 33 de goluri înscrise în acest sezon.

VIDEO. Erling Haaland, 9 goluri versus Honduras

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație complicată » Maurizio Sarri, aproape de revenirea pe banca tehnică, dar este în continuare sub contract cu Juventus

Arbitru pedepsit cu 15 luni închisoare pentru un penalty scandalos inventat în 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează