INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - TOTTENHAM

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM // Pochettino, contrat de propriul jucător înainte de derby-ul cu Manchester City: „Nu mai spune că vrei trofee, câștigă-le!”

Hugo Lloris, foto: Guliver/gettyimages
Hugo Lloris, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 14:17

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM // Hugo Lloris (32 de ani) i-a spus lui Mauricio Pochettino (47 de ani) să înceteze să mai vorbească despre câștigarea trofeelor și chiar să le câștige.

Înaintea confruntării cu Manchester City, de sâmbătă, de la ora 19:30, managerul lui Tottenham, Pochettino, a spus că este timpul câștige un trofeu după 5 ani de când conduce clubul.

Portarul lui Tottenham, Lloris, a replicat: „Am tot vorbit despre câștigarea trofeelor de cel puțin două sezoane. Una este să vorbeși despre ele, și altceva este să arăți că poți să le câștigi”. 

„Cel mai important lucru este să vorbim adevărul între noi, apoi trebuie să demonstrăm ceea ce spunem, pe teren”, a mai adăugat Lloris.

În toată cariera de antrenor, Mauricio Pochettino, nu a câștigat niciun trofeu.

Cele mai mari performanțe ale lui Pochettino la Tottehnahm sunt finala de Cupa Ligii Angliei din sezonul 2014/2015, pierdută, și finala de Liga Campionilor din acest an, pierdută și ea, în fața lui Liverpool, 0-2.

Ultimul trofeu câștigat de Spurs a fost Cupa Ligii, în 2008, 2-1 cu Chelsea sub comanda lui Juande Ramos.
 

25.000.000 €este cota de piață a lui Hugo Lloris, conform transfermarkt.com

Citește și:

VIDEO PREVIEW Michael Owen vede o învingătoare clară în Manchester City și Tottenham + cotă astronomică pentru echipa lui Pochettino

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1206952492670572
Herascu Bogdan  •  16 August 2019, 17:02

Lloris poate spune orice, e campion mondial. Pochettino nu are cum câștiga PL. Sunt fan Tottenham, btw!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close