INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - ARSENAL

Manchester City a ieșit cel mai prost după amicalele internaționale! Alarmă înaintea „șocului” cu Arsenal

John Stones nu mai poate continua și va fi înlocuit / Foto: Imago
John Stones nu mai poate continua și va fi înlocuit / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 23:10 / Actualizat marti, 26 martie 2024 23:59

Kyle Walker, Manuel Akanji și John Stones s-au accidentat la echipele naționale și sunt incerți pentru meciul de duminică împotriva liderului Premier League.

Manchester City a ieșit cum nu se putea mai rău din amicalele echipelor naționale. Trei jucători ai campioanei Angliei s-au accidentat și toți sunt apărători! Este vorba despre fundașul-dreapta, Kyle Walker, despre „centralii” Manuel Akanji și John Stones.

Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool, Luis Diaz, ne-a chinuit în prima repriză precum Hagi pe columbieni în '94!
COLUMBIA - ROMÂNIA
Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool, Luis Diaz, ne-a chinuit în prima repriză precum Hagi pe columbieni în '94!

John Stones, out după numai 9 minute în amicalul cu Belgia

Și tocmai înaintea „șocului” de duminică împotriva liderului Premier League, Arsenal, de care pe campioana Angliei o desparte un singur punct în clasament! Managerul Pep Guardiola are emoții acum pentru recuperarea lor.

Ultimul picat a fost Stones. În amicalul Angliei cu Belgia, disputat marți seară, fundașul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat la glezna dreaptă, în minutul 9, și a trebuit să fie schimbat. Cât de serioasă este leziunea suferită nu e clar, deocamdată.

Kyle Walker a ieșit cu Brazilia, Manuel Akanji a spus „pas” amicalului cu Irlanda

În precedentul test al naționalei Albionului, cu Brazilia (0-1), și tot în prima repriză, Kyle Walker a acuzat probleme la un tendon. A încercat să continue, dar, în cele din urmă, a „depus armele” și a fost înlocuit. În cazul lui, medicii trag speranțe că l-ar putea recupera până la ora duelului cu „tunarii”.

Și mai este Manuel Akanji. Elvețianul a pățit-o chiar înaintea amicalului Țării Cantoanelor cu Irlanda, de marți seară. A primit o lovitură la antrenament și a fost lăsat în afara lotului. Nici în cazul său nu este clar cât de gravă este leziunea suferită.

Erling Haaland a jucat în ambele teste ale Norvegiei

Singura veste bună pentru Pep Guardiola a venit de la Erling Haaland. Și el a acuzat o problemă medicală la unul dintre antrenamentele reprezentativei Norvegiei, chiar a părăsit ședința de pregătire, dar în cele din urmă a fost doar o alarmă falsă.

Golgheterul lui Manchester City a bifat apoi ambele amicale ale nordicilor, cu Cehia (1-2) și Slovacia (1-1). În ultimul a și deschis scorul, din penalty, în minutul 52. Haaland a fost schimbat 10 minute mai târziu.

VIDEO. Premier GSP » Costel Pantilimon a rămas atașat de Nottingham: „Starea de spirit a orașului e dictată de rezultatul echipei”

Mai puteți citi:

Hagi, surprins de camere pe Metropolitano » Alături de cine a urmărit golul lui Ianis

Știm a patra echipă din grupa României la EURO 2024. Cu cine debutăm în Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează