INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINŢĂRI

Manchester dată în judecată dacă nu îşi apără corect şansele! Ar trebui să procedeze la fel Dinamo cu Steaua şi Poli?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Formaţia pregătită de Sir Alex Ferguson, Manchester United, riscă să fie dată în judecată de mai multe cluburi aflate în zona retrogradării în cazul în care echipa nu va alinia cea mai bună formaţie în partida cu Hull City, potrivit ediţiei online a The Sun.

Grupările Newcastle United, Middlesbrough şi Sunderland se tem că Ferguson îşi va odihni cei mai buni jucători în meciul de duminică împotriva lui Hull pentru ca aceştia să fie pregătiţi pentru finala Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri viitoare, la Roma, împotriva lui FC Barcelona.

Regulamentul din Premier League prevede că echipele sunt obligate ca la fiecare meci să introducă pe teren cea mai bună echipă, dar nici un club nu a fost acuzat până în prezent că a încălcat această regulă.

În cazul în care Hull City câştigă cu Manchester United, două din cele trei cluburi vor retrograda în liga secundă, ceea ce va face ca veniturile fiecăruia să scadă cu aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

"United are tot dreptul să se gândească la binele ei, dar nu în detrimentul altora. Dacă vor introduce rezervele în meciul cu Hull şi vor pierde partida, atunci soarta a două din cele trei formaţii va fi decisă. Nimeni nu caută favoruri, ci vrem ca lucrurile să fie corecte", a spus unul dintre oficialii echipelor. Purtătorul de cuvând al Premier League a precizat că forul va monitoriza toate meciurile până la finalul sezonului.

În Liga I, patronul Stelei i-a anunţat deja pe cei de la Dinamo că vor introduce rezervele în ultima etapă contra Unirii Urziceni, contracandidata "cîinilor" la titlu. Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, a lăsat şi el să se înţeleagă că Unirea Urziceni va cîştiga campionatul, echipa sa întîlnind Unirea în penultima etapă.

Marian Iancu:  "Dacă Urziceniul vine la Timişoara după ce a învins Dinamo, va fi campioană, puteţi fi siguri de asta . Aşa voi demonstra cît de josnici au fost cei care ne-au acuzat"

Gigi Becali: "Urziceniul va lua campionatul. Dinamo e blestemata, nu are cum sa ajunga in Liga Campionilor. Plus ca de ce am trage noi tare in ultima etapa, cu Unirea Urziceni?"

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
 •  25 Mai 2009, 07:47

Eh, uite ca Manchester United a jucat cu rezervele si tot a castigat la Hull City. Iar Newcastle cara facea mare tambalau n-a reusit sa treaca de Aston Villa, asadar cotofenele au retrogadat pe mana lor. Exista un Dumnezeu! :)

 •  20 Mai 2009, 21:39

totul depinde de Urziceni! daca cistiga cu Dinamo puteti sa fiti siguri ca o sa fie campioana!Gigi o sa-si ia banii imprumutati lui Bucsaru din Champions League! Nici nu joaca in Europa dar are si bani! Cool nu!!!!

 •  20 Mai 2009, 20:54

Da' Dinamo a patit ceva anul trecut cand s-a dat la o parte din fata CFR-ului ?! Dar Rapidul, ai caror jucatori si oficiali au mai si recunoscut acest lucru !? Intrebarea voastra e retorica si, pentru motivele de mai sus, e tardiva...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează