INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Manchester United a primit o superofertă de la Juventus pentru Paul Pogba: 100 de milioane de euro!

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 10:53

Juventus vrea să profite de situaţia lui Paul Pogba (26 de ani, mijlocaș) şi îi propune lui Manchester United 100 de milioane de euro, preț în care este inclus și un înlocuitor pe același post: Adrien Rabiot (24 de ani).

Juventus nu renunţă la visul de a îl readuce pe Pogba. Problemele la mijloc cu care se confruntă Sarri au făcut ca transferul francezului să devină o prioritate. 

The Sun a aflat că bianconerii încearcă mutarea chiar în actualul mercato şi a scris despre superoferta făcută lui Man. United, 100 de milioane de euro, preţ care îl include pe Rabiot, înlocuitor pe post venit liber de la PSG în vară la Torino şi neintegrat la campioana Italiei. 

Se operează la gleznă?

Pogba voia să plece înaintea sezonului în care a fost mai mult accidentat, jucând puţin, două meciuri în trei luni. Managerul Solskjær a insistat să rămână şi recent a anunţat că Paul ar trebui să se opereze la gleznă, lipsind până la o lună.

Francezul mai are un an şi jumătate de acord cu „Diavolii Roşii", care riscă să-l piardă iar gratis, ca în 2012. În patru stagiuni la Juventus, Pogba a marcat 34 de goluri în 178 de partide, cucerind opt trofee.

vezi și:

Christian Eriksen pleacă de la Tottenham » Acord iminent cu Inter

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bufnila
bufnila  •  04 Ianuarie 2020, 14:09

Pogba a fost si este cea mai mare teapa din fotbal.

hansolo10
hansolo10  •  04 Ianuarie 2020, 11:44

abureli si minciuni. deci acum 3 ani l-a vandut juventus pe pogba cu 105 milioane de euro. si acum dau pe el 100 de milioane plus un jucator de cel putin 30 de milioane de euro? abureli.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează