INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Manchester United a renunţat la un antrenor care a răpus Barcelona

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 10:12

Barcelona a pierdut meciul din La Liga de pe terenul lui Real Sociedad, scor 0-1, unicul gol al partidei fiind marcat în debutul meciului de Jordi Alba în propria poartă.

David Moyes a venit pe banca lui Real Sociedad la mijlocul lunii noiembrie, însă în mandatul tehnicianului pe care acesta l-a înlocuit, bascii au făcut alte două victime celebre.

În ultima zi a lunii august, Real Sociedad, cu Jagoba Arrasate ca "principal", a revenit uimitor de la 0-2 în faţa lui Real Madrid şi i-a învins pe "galactici" cu 4-2.

În timp ce pe 9 noiembrie, bascii au avut un nou meci asemănător, fiind nevoiţi să reducă avantajul de un gol al campioanei en-titre, Atletico Madrid, şi cîştigînd în final cu 2-1.

Barcelona ocupă poziţia secundă în La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid, cu 38 de puncte, la o lungime în spatele liderului Real Madrid, care are însă o partidă în minus. De partea cealaltă, Real Sociedad se află pe locul 13, cu 18 puncte. Clasamentul din Primera e pe campionate.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
supersolo
supersolo  •  05 Ianuarie 2015, 21:20

Scz dar in Spania ...rezultatele astea nu sunt considerate blaturi ...ci accidente ...vreti sa vedem cand vor mai pierde cele doua in campionat????? lollll....nu stiu de ce va agitati voi ...aaa pentru pariori a fost catastrofa ...dar nu-i impiedica nimeni sa nu incerce si data viitoare...:))))

putregaiu
putregaiu  •  05 Ianuarie 2015, 13:27

LOOOOOL toti pampalaii care au pierdut la pariuri striga BLAT ca si cum Real si Barcelona ar trebui sa fie mai sigure ca CEC-ul pe vremea lu' nea nicu... Teapa pampalailor!

zidane92
zidane92  •  05 Ianuarie 2015, 12:11
Postat de legend31 pe 05 Ianuarie 2015, 11:04

de ce spui asta?...ambele aveau meciuri grele pe hartie..daca nu te incurci la Valencia sau Sociedad, atunci unde sa mai pierzi?

Daca copiii pierd 1 leu la pariuri pe cote de 1.10 si 1.20 incontestabil e blat! Nu stiai asta,deja,orice echipa favorita cand nu bate sau nu da suficiente goluri cat sa castige parioriul giumbix a facut blat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează