INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Manchester United a reușit transferul verii! Louis Van Gaal a adus un jucător de superclasă pe "Old Trafford"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2015 09:30

Manchester United a reușit să-l convingă pe Bastian Schweinsteiger să semneze un contract pe 3 ani. Este a doua mutare importantă făcută de "diavoli" în această vară, după Memphis Depay.

Mijlocașul de 30 de ani va încasa 7,2 milioane de lire pe an, același salariu pe care îl avea și la Bayern Munchen. Suma de transfer se învîrte în jurul a 13 milioane de lire sterline. Azi, jucătorul va zbura către Manchester pentru a face fizita medicală.

Suma de transfer este atît de mică și pentru că jucătorul se afla în ultimul an de contract cu echipa de pe Allianz Arena.

Schweinsteiger a strîns 500 de meciuri în tricoul lui Bayern Munchen, reușind să înscrie de 67 de ori. A cîștigat 8 titluri de campion în Germania, 7 Cupe, două Cupe ale Legii, două Supercupe, o dată Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

De asemenea, acesta este campion mondial cu Germania în 2014. Bastian a strîns 111 selecții în națională, pentru care a marcat de 23 de ori. Este pe locul 5 într-un top al prezențelor, la doar două meciuri de Lahm și la 39 de Matthaus, care e primul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1476887709272080
Catalin Sirbu  •  11 Iulie 2015, 16:05

Consider ca acest transfer este benefic pentru ambele parti ,Bastian Schweinsteiger este un fotbalist urias si poate juca la cel mai inalt nivel pana la 34 de ani este un castig enorm pentru United ,ma bucur ca nu a venit guardiola la united COME ON UNITED

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Iulie 2015, 14:50

excelent transfer! iata, deci, "roadele muncii" lui guardiola la bayern. acest om va distruge simbolul fotbalului german. performantele cu barca nu i se datoreaza nici macar in proportie de 1%. echipa aceea a jucat fara antrenor...! ca si generatia de aur din vremea cand era condusa de iordanescu.

valiza.epo
valiza.epo  •  11 Iulie 2015, 11:23

Cand e musai sa se aleaga praful de M.U.... il aduc pe papagalul neamt!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează