INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester United are acord cu jucătorul, dar Atalanta îi cere 100 de milioane de euro

Manchester United îl vrea pe Rasmus Hojlund, 20 de ani, atacantul celor de la Atalanta.
Manchester United îl vrea pe Rasmus Hojlund, 20 de ani, atacantul celor de la Atalanta.

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 22:30 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 22:30

Rasmus Hojlund (20 de ani), internațional danez, este dorit foarte tare de echipa lui Erik ten Hag. Managerul batav l-a convins pe atacant și United spera să-l ia cu 75 de milioane de euro, dar nerazzurrii cer cu 25 de milioane mai mult!

Manchester United mai vrea un atacant, după ce l-a transferat pe Mason Mount, și a pus ochii pe Rasmus Hojlung. Atacantul danez de 20 de ani, pentru care Atalanta i-a plătit 17,2 milioane lui Sturm Graz în vara trecută, este curtat de mai multe săptămâni de echipa lui Erik ten Hag și abia astăzi a reușit să-l convingă. 

Hojlund s-a înțeles asupra contractului și a salariului, dar mai lipsește acceptul bergamascilor. Și diferența între cerere și ofertă este încă mare: Atalanta vrea 100 de milioane de euro, iar United a licitat doar 75 de milioane.

Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
Bayern
Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză

Rasmus Hojlund a dat 8 goluri și două pase decisive

Hojlund, ce a reușit un hat-trick contra Finlandei în meciul din preliminariile CE 2024, are angajament până în 2027 și valorează 45 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

În primul său sezon în Serie A a dat 8 goluri și două assisturi în 31 de meciuri pentru trupa lui Gasperini, care a plătit și ea un preț mult mai mare decât cota lui de piață în 2022, 4,5 milioane.

Onana este înlocuitorul lui De Gea

„Dacă va ajunge la o înțelegere cu Atalanta, Man. United va trebui să ia în considerare oferte pentru Anthony Martial și Mason Greenwood, pe ultimul dorind să-l împrumute", scrie Daily Mail. În actualul mercato, "Red Devils" au făcut doar două achiziții: Mason Mount, cumpărat cu 64 de milioane de euro și Andre Onana, luat cu 51 de milioane plus 4 milioane bonusuri de performanță. 

Portarul camerunez plecat de la Inter urmează a fi prezentat oficial în cursul acestei săptămâni, acesta înlocuindu-i pe De Gea, căruia nu i s-a prelungit contractul.

A fost răscumpărat de PSG, dar a plecat împrumut imediat în Bundesliga

Primele două nume mari pe care Thomas Tuchel le dă afară de la Bayern Munchen

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează