INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Cristiano Ronaldo a „spart gheața” în 2022 și a făcut-o în stil mare! Gol superb în Manchester United - Brighton

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat golul descătușării lui Manchester United în disputa cu Brighton, de pe „Old Trafford”. „Diavolii roșii” s-au impus cu 2-0 și rămân în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat golul descătușării lui Manchester United în disputa cu Brighton, de pe „Old Trafford”. „Diavolii roșii” s-au impus cu 2-0 și rămân în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 00:17 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 00:24

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a marcat golul descătușării lui Manchester United în disputa cu Brighton, de pe Old Trafford. „Diavolii roșii” s-au impus cu 2-0 și rămân în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. 

Într-o seară în care rivala Manchester City a dat recital în Liga Campionilor, 5-0 pe terenul lui Sporting, United a disputat o restanță din runda cu numărul 18 de Premier League, acasă, contra lui Brighton. 

Mbappe și-a ucis viitoarea echipă! PSG câștigă la ultima fază cu Real Madrid » Messi a ratat un penalty
OPTIMI
Mbappe și-a ucis viitoarea echipă! PSG câștigă la ultima fază cu Real Madrid » Messi a ratat un penalty

Cristiano Ronaldo, salvatorul lui Manchester United

Prima repriză a fost una greu de privit pentru fanii gazdelor. Favoriții lor au fost dominați categoric, reușind să trimită un singur șut pe spațiul porții lui Sanchez și având doar 40% la capitolul posesie. 

De la vestiare parcă au ieșit alte echipe, iar Cristiano Ronaldo a marcat primul lui gol din anul 2022, după o „secetă” de 6 partide. În minutul 51, portughezul a evitat doi adversari și a șutat perfect, lângă bară, de la marginea careului de 16 metri. 

Echilibrul s-a rupt în minutul, 54 când Lewis Dunk a văzut cartonașul roșu. „Diavolii roșii” au mai punctat o dată în al 7-lea minut al prelungirilor, prin Bruno Fernandes

Manchester United, pe loc de Champions League

Manchester United ajunge la 43 de puncte și urcă pentru moment pe locul 4 în Premier League. Poziția este una fragilă. Ronaldo și compania au 3 meciuri în plus față de Arsenal, echipă aflată la 4 lungimi în spate. Brighton rămâne pe 9, cu 33 de puncte, departe de zona periculoasă a clasamentului.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Gol bizar în Sporting - City » Toți jucătorii au crezut că e ofsaid! Decizia VAR

VIDEO Pepe riscă o suspendare uriașă! Își poate încheia cariera, după ce a lovit un oficial în derby-ul Porto - Sporting

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1drag
1drag  •  16 Februarie 2022, 13:39

Messi este un super jucator, dar pana cand va realiza ce a realizat Cristiano Ronaldo in fiecare campionat in care a jucat mai este drum lung… Acum se vede clar cat de mult il ajuta echipa pe Messi pe cand era la Barca. In Franta e f greu pt Messi si asa ar fi si in Italia, Anglia etc..

michael
michael  •  16 Februarie 2022, 12:48

Cristinel a marcat în.....Liga Campionilor?? Dar cu cine a jucat United??

chinese_democracy
chinese_democracy  •  16 Februarie 2022, 11:05

Gata, iar ia balonul de *** ! :)))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează