INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - BRIGHTON 1-2

video Manchester United a pierdut la debutul lui Ten Hag în Premier League » Ronaldo, „omul invizibil”

Manchester United - Brighton, în prima etapă din Premier League, live FOTO: Imago +12   FOTO
Manchester United - Brighton, în prima etapă din Premier League, live FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 17:54 / Actualizat duminica, 07 august 2022 18:07

Manchester United a pierdut acasă cu Brighton, scor 1-2, în prima etapă a noului sezon de Premier League.

Cu Ronaldo pe bancă de la începutul partidei, Manchester United a avut o primă repriză de coșmar. Brighton a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Pascal Gross. El a primit o pasă perfectă de la Welbeck, la firul ierbii, și a trimis mingea în poarta goală. Mijlocașul „pescărușilor” a reușit „dubla” 9 minute mai târziu. March a șutat din unghi, la colțul lung, De Gea a respins, dar Gross a fost atent și a trimis mingea în poarta goală.

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo pe bancă, în Manchester United - Brighton: „De ce m-am întors?!” + Ironizat de Roy Keane: „Mă bucur că n-a plecat mai devreme”
MANCHESTER UNITED - BRIGHTON
Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo pe bancă, în Manchester United - Brighton: „De ce m-am întors?!” + Ironizat de Roy Keane: „Mă bucur că n-a plecat mai devreme”

Ronaldo a fost introdus în minutul 54, însă nu a avut un impact în joc. Eriksen a avut o ocazie bună în minutul 66, dar șutul său de la mare distanță a fost respins în corner de portarul advers. La faza imediat următoare, „diavolii” au reușit să reducă din diferență, după autogolul lui Mac Allister. 

La a o fază încurcată în careu, portarul Sanchez a respins mingea din fața liniei porții, dar aceasta l-a lovit pe Mac Allister și a intrat în plasă. Faza a fost verificată de VAR, pentru un posibil fault al lui Dalot la portar, dar și pentru un ofsaid la Maguire, care ar fi influențat faza. În cele din urmă, golul a fost validat.

Nu au mai fost ocazii importante până la final, iar Erik ten Hag a debutat cu înfrângere la Manchester United.

FINAL. Manchester United - Brighton 1-2

Manchester United - Brighton, echipe de start

Manchester United: De Gea - Dalot, Maguire, Martinez, Shaw - McTominay, Fred - Sancho, Eriksen, Bruno Fernandes - Rashford 
Rezerve: Heaton, Elanga, Garnacho, Garner, Malacia, Ronaldo, van de Beek, Varane Wan Bissaka 
Antrenor: Erik Ten Hag 

Brighton: Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Gross, Welbeck, Lallana
Rezerve: Steele, Colwill, Lamptey, Maupay, Mitoma, Mwepu, Sarmiento, Undav, van Hecke 
Antrenor: Graham Potter 

Cristiano Ronaldo, rezervă 

La primul său meci la Manchester United, antrenorul Erik Ten Hag l-a ținut pe bancă pe Cristiano Ronaldo până în minutul 54.

Vedeta portugheză a ratat aproape toată perioada de pregătire, iar la amicalul cu Rayo Vallecano a plecat de la stadion după ce a fost schimbat la pauză.  După meci, antrenorul Erik Ten Hag nu și-a ascuns frustarea și l-a criticat dur pe Ronaldo pentru gestul său.

Citește și:

Rareș Ilie, debut în Ligue 1 » Cum s-a descurcat fostul rapidist în Toulouse - Nice

Eredivisie și Serie B se văd în România » Postul surpriză care a cumpărat drepturile de televizare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  08 August 2022, 07:23

Ten Hag avea aceiasi mimica precum Rangnick la primul meci.Nu intelegea nimic.Totusi cu acelasi lot cu unii jucatori care cred ca sunt prea buni nu ai ce face. Cum sa nu fie eliminat Mc Tominay la faultul asupra lui Caicedo cu talpa direct pe tibie.

Angelica17
Angelica17  •  07 August 2022, 17:55

Joaca cumva și romani,Pușcaș și Florin Andone,sau sint în lot?A,nu,nu,scuzati-ma!A fost numai o întrebare,n-am vrut sa deranjez

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  07 August 2022, 17:53

Hai Brighton, da-i 4 lui Cocalardo ca si in primavara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează