INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE - NICE 1-1

Rareș Ilie, debut în Ligue 1 » Cum s-a descurcat fostul rapidist în Toulouse - Nice

Rareș Ilie // FOTO: Captură DigiSport +2   FOTO
Rareș Ilie // FOTO: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 14:00 / Actualizat duminica, 07 august 2022 16:05

Rareș Ilie a debutat în Ligue 1. A intrat în minutul 64 al meciului dintre Toulouse - Nice 1-1.

Adus de la Rapid, mijlocașul de 19 ani a început partida ca rezervă și a intrat în minutul 64, la 1-0 pentru Tolouse. Gazdele au deschis scorul în minutul 20, prin Dallinga, iar scorul final l-a stabilit Ramsey, în minutul 79.

Cum s-a descurcat Rareș Ilie la debutul pentru Nice 

Inițial, românul a fost folosit ca inter dreapta, în sistemul 4-3-3. Ulterior, în finalul partidei a jucat în partea stângă a atacului. Rareș a avut o prestație sigură, însă nu și-a asumat prea multe riscuri. 

Vizibil emoționat, Ilie s-a arătat dispus la efort, a încercat să se demarce cât mai bine și s-a mulțumit să ofere pase simple către colegii săi.

În finalul meciului, Rareș Ilie a apărut și în fața porții adverse. A atacat bine o minge după respingerea portarului și a șutat violent, mingea fiind respinsă în corner de un fundaș advers aflat lângă bară. Totuși, arbitrul le-a dat mingea gazdelor, românul fiind surprins în ofsaid.

FINAL » Toulouse - Nice 1-1

Toulouse - Nice, echipe de start

Toulouse: Dupe - Desler, Rouault, Nicolaisen, Sylla - Van den Boomen, Spierings, Chiaibi- N'Goumou, Dallinga, Ratao 
Rezerve: Haug, Diarra, Costa, Keben, Genreau, Dejaegere, Healye, Onaiwu, Aboukhlal
Antrenor: Philippe Montanier 

Nice: Bulka - Lotomba, Todibo, Dante, Bard - Thuram, Rosario, Beka Beka - Steng, Delort, Gouiri 
Rezerve: Schimeichel, Mendy. Viti, Lemina, Ramsey, Claude-Maurice, R.Ilie, Brahimi
Antrenor: Lucien Favre

VIDEO Dan Șucu, despre transferul lui Rareș Ilie: „O afacere adevărată înseamnă că toți au de câștigat” 

Citește și:

Alexandru Maxim, gol superb în prima etapă din Turcia » Execuție la „păianjen”

PSG, spectaculoasă în prima etapă a sezonului de Ligue 1 » „Foarfecă” Messi, hat-trick de assisturi pentru Neymar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
adriann_
adriann_  •  28 August 2022, 18:00
Postat de ucluj2011 pe 08 August 2022, 07:45

Te-ai uitat la meci? A fost EXCELENT Rareș Ilie. Sa poziționat bine , când a pasat mingea a făcut-o bine , a driblat , și era să iasă un gol din pasa lui... șutul lui. Dar când ești chitit să critici pe cineva cum sunteți voi clonații FCSBiști fără nume , atunci îl critici și pe Cristiano Ronaldo. Rareș Ilie este cu 7 clase peste Tavi Popescu , PLUS că are IQ-ul de vreo 4 ori mai ridicat. Rareș o să fie FOTBALIST. Tavi o să fie un nimeni așa cum au fost și au ajuns toate perlele lui becali-vorbă-multă.

Treaba e simpla, Rares Ilie e in Ligue 1 si a jucat titular, Tavi Popescu e in superliga lui Burleanu si a fost nul contra unor norvegieni anonimi. Valoreaza jdemilioane doar in declaratiile ciobanului.

flob
flob  •  08 August 2022, 08:23
Postat de emil1986 pe 07 August 2022, 20:57

Rares Ilie a primit cea mai mică nota de la Nice.

Tu frustrat notoriu, îmi poți spune vreun fcsbist din asta de zeci de milioane care a confirmat în străinătate? Bah, vedem pe viitor daca a fost așa slab, antrenorul ne va arăta cât de mulțumit a fost de Ilie și dacă și-a îndeplinit sarcinile. Sau poate tu știi mai bine ce a avut Ilie de făcut pe teren? El a fost în pregătire cu echipa. Daca nu ar fi dat randament nu cred că prindea mai bine de jumătate de oră pe teren.

flob
flob  •  08 August 2022, 08:20
Postat de tinn_2 pe 07 August 2022, 20:18

problema matale, bade, cum te uiți la meciuri. da ăla a dat de maxim 2 ori în minge

Problema este la tine. Degeaba te uiți că nu înțelegi nimic. Fără comentator ești mort. Daca ăla zice de doua ori de un fotbalist, pentru tine asta este litera de lege. Pentru că tu nu știi pozitia lui în teren și clar nu ai cum sa îl urmărești. Încă mai ești copil de linguriță, de trebuie alții să îți mai răcească mâncărica băgând lingurița mai întâi in gura lor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează