INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRENTFORD - MANCHESTER UNITED 1-3

Ronaldo, pus la punct, după ce s-a luat de Rangnick: „Se crede mai mare decât clubul!”

Cristiano Ronaldo și antrenorul său, Ralf Rangnick // foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo și antrenorul său, Ralf Rangnick // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 11:45 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 12:19

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a răbufnit după ce a fost înlocuit în meciul dintre Brentford și Manchester United, scor 1-3, dar managerul Rangnick l-a liniștit pe bancă: „Ascultă! Ai 36 de ani și ești în formă ca jucător, dar când vei fi antrenor, vei vedea totul diferit”. 

United a învins la Brentford, 3-1, și s-a apropiat de locul 4, dar subiectul zilei nu e jocul „diavolilor”, ci revolta lui Cristiano. Înlocuit în minutul 71, extrem de nervos, Ronaldo și-a aruncat bluza de trening pe gazon, a gesticulat, a comentat, întrebând neîncetat: „De ce eu?”. Căuta golul și a fost schimbat cu Maguire. Nu putea accepta.

A plecat și „Tyson” » Dinamo l-a pierdut după 30 de ani pe unul dintre cei mai iubiți „câini roșii” din club
DINAMO
A plecat și „Tyson” » Dinamo l-a pierdut după 30 de ani pe unul dintre cei mai iubiți „câini roșii” din club

Ralf Rangnick: „Era timpul să arătăm că am învățat ceva”

Observând reacția acestuia, managerul Rangnick s-a așezat lângă el după ce Rashford marcase al treilea gol și i-a vorbit. Mai târziu, le-a dezvăluit jurnaliștilor ce i-a transmis lusitanului.

„Cristiano nu era fericit, dar tocmai și-a revenit după accidentare. I-am zis că aveam 2-0 și era timpul să arătăm că am învățat ceva din ce ni s-a întâmplat pe «Villa Park». Egalați de la 2-0. După acea partidă, am fost foarte supărat că nu am impus o defensivă de cinci când conduceam”, a povestit antrenorul german. 

„Eram în aceeași situație ca împotriva lui Aston Villa și nu mai voiam să repet greșeala. I-am spus: «Ascultă, Cristiano! Ai 36 de ani și ești în formă ca jucător, dar când vei fi antrenor, vei vedea totul diferit»”.

„Gestul lui Cristiano Ronaldo a fost total nepotrivit”

Dacă Rangnick e calm și înțelege reacția lui Ronaldo, în schimb, analiștii insulari n-au făcut-o. Andy Townsend, fostul internațional irlandez, ex-Chelsea și Aston Villa, a comentat la postul de radio TalkSport: 

„Am fost surprins. De cele mai multe ori, totul se învârte în jurul lui, însă nu ar trebui să fie mereu așa. Gestul său a fost total nepotrivit. Managerul sau unul dintre coechipieri ar fi trebuit să-l pună la punct public după meci. Asta l-ar fi afectat mai tare”.

Și mai tăios a fost Phil McNulty, jurnalist la BBC: „Un spectacol care nu-și avea rostul. Ronaldo se crede mai mare decât Manchester United”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Robinho, condamnat la 9 ani de închisoare pentru că a „îmbătat și umilit cu brutalitate” o tânără de 23 de ani

Aston Villa pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Luis Suarez, gata de o reunire cu Gerrard și Coutinho

Playtech: ȘOC TOTAL! Putin primește o nouă LOVITURĂ. Anunțul lui Zelenski îl face KO!


Comentarii (3)
doxin
doxin  •  20 Ianuarie 2022, 15:09
Postat de abavati pe 20 Ianuarie 2022, 13:40

Asa, si? l-a băgat pe Maguire care e ieșit din forma, a băgat Ralf o autobaza in careu si tot au luat gol! antrenorul vietii ...

Zi si tu...vorbesti in calitate de antrenor?

abavati
abavati  •  20 Ianuarie 2022, 13:40

Asa, si? l-a băgat pe Maguire care e ieșit din forma, a băgat Ralf o autobaza in careu si tot au luat gol! antrenorul vietii ...

ge0x
ge0x  •  20 Ianuarie 2022, 12:57

Au comentat niste no nameuri. Ne uitam in gura oricui?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează