INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Manchester United îl dă în judecată pe Ronaldo! Anunțul de ultimă oră venit din Anglia + Comunicatul oficial al clubului

Cristiano Ronaldo.
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 15:44 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 15:52

Manchester United este decisă să îl dea în judecată pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), ca urmare a interviului exploziv acordat jurnalistului britanic Piers Morgan (57 de ani). 

Decizie de ultimă oră din Qatar: berea, interzisă pe stadioane și în perimetrul acestora, la Campionatul Mondial!
CAMPIONATUL MONDIAL
Decizie de ultimă oră din Qatar: berea, interzisă pe stadioane și în perimetrul acestora, la Campionatul Mondial!

Manchester United și-a angajat avocați pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo

Gruparea de pe Old Trafford a angajat mai mulți avocați pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo. Șefii „diavolilor roșii” se folosesc de o clauză din contract pe care superstarul portughez ar fi încălcat-o, notează cotidianul britanic The Guardian

Oficialii grupării de pe „Teatrul Viselor” doresc să rezolve problema cât mai curând posibil și i-ar fi spus cvintuplului Balon de Aur să nu se mai întoarcă la Carrington (n.r. -centrul de pregătire al lui Manchester United), după terminarea Cupei Mondiale din Qatar. 

Comunicat Manchester United: „Nu vom face niciun comentariu până când nu vom ajunge la o concluzie finală”

Manchester United a emis, astăzi dimineață, un comunicat oficial, în care anunță că a început să ia măsurile corespunzătoare, ca urmare a interviului acordat de Cristiano Ronaldo în mass-media. 

Manchester United a început în această dimineață să ia măsurile corespunzătoare, ca urmare a interviului acordat recent de Cristiano Ronaldo în mass-media. 
Nu vom face niciun comentariu până când nu vom ajunge la o concluzie finală.

- comunicat Manchester United

VIDEO. Rezumat: Manchester United - Aston Villa 4-2

Citește și:

Dialog cu un român angajat la Al Jazeera: „M-a enervat propaganda anti-Qatar”

Cristiano Ronaldo l-a menționat și pe Lionel Messi în controversatul interviu din Anglia: „Vă puteți imagina asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
OZZIEB
OZZIEB  •  18 Noiembrie 2022, 17:20

Daca puteau in vreo maniera mai categorica sa-si dea cu firma-n cap si sa confirme tot ce a spus lusitanul despre ei, aceasta era. Tocmai au devenit o echipa de pluton cu palmares ceva de genul Aston Vila sau WestHam.. o sa aiba bani dar nu mai vine nimeni important din cauza amatorilor care au ajuns sa conduca clubul.. daca aveau in plan sa vanda ca cei de la Liverpool tocmai au mai pierdut cateva sute de milione din valoarea de piata plus cateva zeci in actiuni.. era de preferat o amiabila rapida, in loc sa tina scandalul pe prima pagina cateva saptamani sau chiar luni, pana cand vor face acelasi lucru. E incredibil cata prostie exista si la nivelul asta..

adiktedz
adiktedz  •  18 Noiembrie 2022, 16:29

Ce echipa e aia care te da in judecata inainte ca tu sa participi la un Mondial?? ce josnici si cat de josnici pot fii???Daca e adevarat atunci sa le fie rusine!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează