INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

MANCHESTER UNITED // Cum îl sfida Paul Pogba pe Mourinho: „Excelența Sa voia să plece de la stadion în Rolls-Royce”

Jose Mourinho și Paul Pogba // FOTO: Guliver/Getty Images
Jose Mourinho și Paul Pogba // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 12:19

Relația Jose Mourinho - Paul Pogba a fost mereu tensionată, explodând în ultimele luni ale portughezului la Manchester United.

Managerul, demis în decembrie de Manchester, nu a uitat un episod petrecut la un meci de Premier cu Burnley, povestindu-l într-un show TV.

"Jucam în deplasare, la doar 30 de kilometri de Manchester, și jucătorul m-a întrebat dacă se poate întoarce singur după partidă. I-am zis: «Dacă am fi mers la Londra, n-ar fi fost o problemă să rămâi acolo. Dar acum e foarte aproape, nu are sens»", a dezvăluit Mou.

"Băiatul s-a supărat. După ce am câștigat, m-a întrebat din nou. L-am sfătuit: «Cel puțin, pleacă de la stadion cu autocarul. Spune-i șoferului să te ia pe drum, după zece minute»".

Surpriză. "După conferință, când m-am dus la autocar, Rolls-Royce-ul cu șofer era deja acolo. Până la urmă, mașina era nouă, iar Excelența Sa voia doar în Rolls-Royce".

Vezi și: WOLVES - MANCHESTER UNITED 2-1 » Wolverhampton o bate pe United de două ori în două săptămâni cu același scor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  03 Aprilie 2019, 13:08
Postat de bazinga pe 03 Aprilie 2019, 12:45

Degeaba,faimosul Mou va ramana in istorie ca managerul care a fost indepartat de la echipa de Paul Pogba!Aceasta este realitatea!2 personalitati mari,doua sabii ascutite nu pot sta in aceeasi teaca!

Mourinho va ramane in istorie ca unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile pentru ca a castigat UCL cu Porto si Inter(echipe foarte slab cotate pe langa granzii Real, Barca, Bayern sau Manchester United) si pentru nenumaratele campionate si cupe castigate in Portugalia, Anglia, Italia si Spania!

bazinga
bazinga  •  03 Aprilie 2019, 12:45

Degeaba,faimosul Mou va ramana in istorie ca managerul care a fost indepartat de la echipa de Paul Pogba!Aceasta este realitatea!2 personalitati mari,doua sabii ascutite nu pot sta in aceeasi teaca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează