INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Se pune la cale o revenire senzațională! Legenda lui Manchester United ar putea evolua din ianuarie!

Manchester United plănuiește să-l readucă pe David De Gea (32 de ani) în poartă, foto: Imago
Manchester United plănuiește să-l readucă pe David De Gea (32 de ani) în poartă, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 09:35 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 09:35

Manchester United plănuiește să-l readucă pe David De Gea (32 de ani) în poartă, în condițiile în care titularul Andre Onana va participa la CAN 2024 cu naționala Camerunului și va lipsi 8 meciuri.

David de Gea a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Manchester United. Însă tabloidul The Sun dezvăluie că portarul spaniol și-ar putea relua locul între buturile "diavolilor" din ianuarie.

Coman a ajuns la Belgrad, iar GSP are povestea necenzurată a „vraciului” Marijana, spusă de ea! A fost tehnician pentru fizică nucleară: „Cine nu acceptă asta nu primește tratament”+ Cum a ajuns în loja lui Djokovic
POVESTE
Coman a ajuns la Belgrad, iar GSP are povestea necenzurată a „vraciului” Marijana, spusă de ea! A fost tehnician pentru fizică nucleară: „Cine nu acceptă asta nu primește tratament”+ Cum a ajuns în loja lui Djokovic

Onana participă la Cupa Africii pe Națiuni

Titularul Andre Onana va participa foarte probabil la Cupa Africii pe Națiuni, cu naționala Camerunului, ceea ce înseamnă că nu va fi la dispoziția managerului Erik ten Hag, la începutul anului. Opt meciuri ar trebui să se descurce tehnicianul olandez cu rezerva Altay Bayindir, un risc pe care clubul nu vrea să și-l asume.

Manchester United poartă discuții cu De Gea

Iar The Sun scrie că se poartă discuții cu De Gea pentru ca acesta să revină între buturi. Goalkeeperul spaniol n-a reușit să-și găsească echipă, dar s-a menținut în formă. El s-a antrenat zilnic, acasă, și este pregătit să apere în orice moment.

Manchester United a căutat să-l păstreze pe David în vară, dar i-a propus prelungirea contractului la un salariu mai mic. El a refuzat să accepte mai puțin de 375.000 de lire sterline pe săptămână, cât cîștiga, și așa s-a ajuns la "divorțul" în urma căruia Ten Hag l-a achiziționat pe Onana, de la Inter, în schimbul a 52 de milioane.

De Gea s-a întâlnit luni cu foștii coechipieri

De Gea s-a reunit luni cu foștii coechipieri, iar milocașul Bruno Fernandes a folosit rețelele de socializare pentru a relata despre întâlnire, sub titlul "Cafea și prieteni, întotdeauna o alegere bună". Cei doi sunt amici și deja duminica trecută postaseră o fotografie în care apar îmbrățișați. Titlul: "Frați".

Citește și: 

Fundașul lui Nice care a promovat un predicator palestinian și-a aflat pedeapsa » Ce a decis Comisia de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal

A venit verdictul » Ce se întâmplă cu partida din Ligue 1, suspendată după ce o petardă a explodat lângă portarul lui Clermont + Ce sancțiune au primit gazdele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează