INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Manchester United distruge piaţa transferurilor! » Van Gaal a făcut o ofertă de 140 de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 13:23

Louis Van Gaal este decis să facă la Manchester United un dream-team. După ce i-a adus pe fundașul dreapta Matteo Darmian și pe Bastian Schweinsteiger, olandezul vrea să transfere un jucător de la Real Madrid.

Presa internațională scrie că Manchester United a făcut o ofertă de 140 de milioane de euro pentru Bale, dar oficialii lui Real Madrid au refuzat.

80.000.000 €este cota lui Bale potrivit transfermarkt.de

Rafa Benitez este cel care s-a opus cu insistență plecării lui Bale. Antrenorul lui Real îl vede pe galezul de 25 de ani unul dintre cei mai importanți jucători pentru sezonul viitor.

În doi ani la Real Madrid, Bale, adus pentru 91 de milioane de euro de la Tottenham, a marcat de 28 de ori în 58 de meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  12 Iulie 2015, 20:03
Postat de vladutz13 pe 12 Iulie 2015, 15:50

Cum sa refuzi banii astia??? Cand mai au si datorii de peste 600 milioane de euro.... e simplu, Realul si Barcelona sunt garantate de guvern, nu sunt afectate de prostii de tipul asta: datorii, insolvente etc...

OR FI AVAND 600 DE MILIOANE DATORII..INSA AI VAZUT PROFITUL PE ANUL TRECUT? ASTA NUMAI LA CLUB..NU SPUN CATI BANI CASTIGA MADRIDUL CU TURISTII VENITI SPECIAL PT REAL P AICI...SO? SI CAND AU FOST APROAPE DE FALIMENT LE A DAT PRIMARIA BANII PT BAZA LOR SI S AU CONSTRUIT NISTE ZGARIE NORI FRUMUSEI P ACI VREO 4 CHIAR ACU MA UIT LA EI

xnread
xnread  •  12 Iulie 2015, 16:09
Postat de ottobraun pe 12 Iulie 2015, 15:59

hahaha astia ajung ca Rangers in insolventa sunt datori vanduti ii baga van Gall in sicriu la anu nu prind nici o cupa !!

..as recomanda o scurta trecere in revista a prestigioasei Forbes:) Cautati in detaliu pozitia 63 si numele ,,acesteia'':)

ottobraun
ottobraun  •  12 Iulie 2015, 15:59

hahaha astia ajung ca Rangers in insolventa sunt datori vanduti ii baga van Gall in sicriu la anu nu prind nici o cupa !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează