Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 08:24 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 19:33

Manchester United a pierdut din nou 0-3 pe teren propriu, cu Newcastle, de dată această în Cupa Ligii Angliei. După 0-3 cu Manchester City, „diavolii” au fost eliminați în optimile Cupei Ligii, dar Erik Ten Hag încă are încredere în echipa sa. 

VIDEO Concluziile lui Erik Ten Hag după Manchester United - Newcastle

La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul olandez de 53 de ani a declarat că își asumă responsabilitatea pentru rezultatele slabe ale echipei, dar are încredere că poate schimba situația, în ciuda criticilor primite.

„Înțeleg că rezultatele nu sunt cele dorite și e normal ca fanii să se întrebe dacă sunt omul potrivit. Dar am încredere că pot face treabă bună. Nu suntem într-o poziție fericită și îmi asum toată responsabilitatea.

Dar sunt un luptător. Văd asta ca pe o provocare. Știu că suntem sub standardele de la Manchester United. Nu e suficient de bine, dar vom lupta. Îmi asum responsabilitatea mea. 

E echipa mea și nu performează așa cum trebuie. Am avut și ceva probleme cu accidentările, dar asta nu e o scuză. Trebuie obținem rezultate mai bune. Acum și în meciul cu Manchester City am fost departe de asta.”, a spus Erik Ten Hag. 

Rivalii vin acum și cred că pot câștiga pe Old Trafford. Când vezi asemenea performanțe, te întrebi ce se întâmplă acolo.

- Andy Cole, fost jucător la Manchester United

VIDEO Eddie Howe: „Am avut o mentalitate incredibilă”

Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, și-a felicitat jucătorii pentru rezultat și pentru modul în care au jucat.

„Am reușit o performanță foarte bună. Grupul a avut o mentalitate incredibilă. Îi felicit pe băieți. Spiritul a făcut diferența. E greu să vii aici și marchezi. Mă bucură această performanță. 

Mă bucur și pentru fani. Au venit până aici, au cântat tot meciul și trebuia să-i răsplătim cu un joc foarte bun. Ne bucurăm că încă suntem în competiție. Anul trecut am jucat finala, acum ne-ar plăcea ca acum să depășim acel rezultat.”, a spus și Eddie Howe.

Rezultatele complete alte optimilor Cupei Ligii Angliei

  • Everton - Burlney 3-0 (Tarkowski 13, Onana 53, Young 90+2)
  • Ispwich - Fulham 1-3 (Baggot 79 / Wilson 9, Muniz 50, Cairney 77)
  • Bournemouth - Liverpool 1-2 (Kluivert 64 / Gakpo 31, Nunez 70)
  • West Ham - Arsenal 3-1 (White 16-autogol, Kudus 50, Bowen 60 / Odegaard 90+6)
  • Chelsea - Blackburn 2-0 (Badishile 30, Sterling 59)
  • Manchester Untied - Newcastle 0-3 (Almiron 28, Hall 36, Willock 60)
  • Mansfield - Port Vale 0-1 (Devine 50)

Cum arată sferturile Cupei Ligii Angliei (20 decembrie)

  • Everton - Fulham
  • Liverpool - West Ham
  • Chelsea - Newcastle
  • Port Vale - Middlesbrough

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”