INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

video Furie la Manchester! Ten Hag: „E un rahat. Am aruncat planul la gunoi!” » United, pe ultimul loc după 30 de ani

Erik Ten Hag, Foto: Imago Images
Erik Ten Hag, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 14 august 2022 12:23 / Actualizat duminica, 14 august 2022 12:27

Erik Ten Hag (52 de ani), managerul lui Manchester United, a dat vina pe jucători, la fel ca fostul căpitan Gary Neville, după 0-4 cu Brentford: „Au arătat ca o echipă de copii în fața uneia de bărbați. Dacă v-ați gândit că nu se poate mai jos, priviți aici!”.

United a schimbat managerul, dar e exact ca sezonul trecut. O echipă prăbușită. A doua etapă la rând în care pierde, după 1-2 cu Brighton pe Old Trafford, 0-4 umilitor pe terenul lui Brentford, cu patru goluri încasate într-un interval de 25 de minute în prima repriză, De Gea gafând incredibil la 0-1 și 0-2. 

Cristiano Ronaldo a fost titular. Fără nicio realizare. La sfârșit, în timp ce jucătorii le cereau scuze fanilor, CR7 s-a dus direct la vestiare, ignorându-l pe Erik ten Hag.

Fanii râd de Manchester United » Cele mai tari meme-uri după umilința din Premier League
MANCHESTER UNITED
Fanii râd de Manchester United » Cele mai tari meme-uri după umilința din Premier League

Manchester United, patru înfrângeri consecutive! 

„Red Devils” sunt pe ultimul loc în Premier, pentru întâia oară din august 1992. Și, alarmant, are patru înfrângeri consecutive în campionat (ca în urmă cu 43 de ani) și a luat minimum patru goluri de șapte ori în ultimele 10 luni. Șocant! 

Reacția încinsă a lui Ten Hag era așteptată. Nu și-a iertat jucătorii. „E un rahat, un joc sărac, standardul nostru e mult mai sus”, a tunat la beIN Sports olandezul, primul manager al lui Manchester cu două înfrângeri la start de peste un secol, a scris Mail on Sunday.

Trebuie să-ți asumi responsabilitatea, ca echipă și ca individualități, și n-am făcut-o! Din primul minut e nevoie de concentrare maximă și n-am avut-o. 

- Erik ten Hag, antrenor Manchester United

EtH a făcut trei modificări la pauză, Shaw, Lisandro Martínez și Fred out! „I-aș fi putut schimba și pe ceilalți opt. Jucătorii valoroși ar fi trebuit să fie mai buni. Poți avea un plan, dar planul a fost aruncat la gunoi. Nu mă înțelegeți greșit, antrenorul e și el vinovat”. 

David de Gea: „E o rușine ce se petrece la noi” 

Gary Neville, fost căpitan al lui United, acum analist la Sky Sports, a fost extrem de tăios, ca de obicei, mai ales cu „diavolii”. 

„I-au distrus, i-au anihilat. Au arătat ca o echipă de copii în fața uneia de bărbați. Dacă v-ați gândit că nu se poate mai jos, priviți aici! Jucătorii de la Manchester au arătat cu trei manageri diferiți că nu aleargă cât trebuie”, i-a lovit Neville. „De 42 de ani urmăresc această echipă și nu cred că am văzut-o mai rău decât a fost în prima repriză. Impactul va fi devastator".

Ten Hag nu i-a pronunțat numele lui De Gea, însă a spus: „O greșeală individuală poate să apară, dar a doua și a treia sunt inacceptabile! 

Portarul le-a cerut scuze colegilor. ”Erorile mele au costat echipa trei puncte. E o rușine ce se petrece la noi. Inacceptabil”. 

Sunt toți cu încrederea la pământ. Au nevoie de ajutor. Se pare că United continuă să-și depășească momentele cele mai urâte. Realitatea e foarte rea. 

- Gary Neville, fost jucător Man. United

VIDEO. Rezumatul meciului Brentford - Manchester United (4-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Xavi, nervos după startul ratat al Barcelonei: „Ne batem joc de noi!”

Haaland, pierdut pe teren în meciul cu Bournemouth » A dat două pase în 75 de minute

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  14 August 2022, 22:09

Cocalardo a distrus totul, rusineee!!!

gazistu
gazistu  •  14 August 2022, 13:13

Ten Hag va fi la United, precum Koeman la Barcelona ... un esec!!! se pare ca nu m-am inselat cand am zis ca antrenorii olandezi, "aia mari" sunt niste umbre fata de ce-au fost ca fotbalsiti... vezi cazul Barcei cu "cap de bivol" Koeman .. care a dus Barca sub mijlocul clasamentului... noroc ca l-au demis (8 mil euro) si ca a venit Xavi si i-a scos ... altfel ii baga la retrogradare acel blond, lacomd e bani, numit Koeman!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează