INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

MANCHESTER UNITED - FC BARCELONA // Pogba, la cuțite cu Solskjaer! Scandal la Manchester United chiar înaintea marelui meci cu Barcelona!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 14:43

Manchester United n-are liniște înaintea meciului tur cu Barcelona din cauza lui Paul Pogba. Relația francezului cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer e problematică.

  • United joacă azi contra Barcelonei, în sferturile de finală ale UEFA Champions League, de la 22:00, în direct la TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport, plus liveTEXT pe GSP.RO. 

Motivul zâzaniei din vestiarul „diavolilor” este legat tot de Paul Pogba, cel care s-a aflat „la cuțite” cu Jose Mourinho, iar acum pare că s-a degradat și relația cu Ole Gunnar Solskjaer, susține AS. 

Mijlocașul pe care United a plătit 105 milioane de euro și-ar dori să plece la Real Madrid, unde este dorit insistent de Zinedine Zidane, proaspăt revenit pe banca formației din capitala Spaniei. 

Deși randamentul lui Pogba a crescut serios cu Solskjaer antrenor, având 9 goluri și 7 pase decisive în 19 meciuri, se pare că francezul nu se mai simte bine la Manchester și și-ar dori să facă pasul la Real Madrid. 

Mai mult, agentul Mino Raiola i-ar fi promis deja lui Pogba că va face tot posibilul ca în vară să-l ducă la Real Madrid, deși acesta mai are 2 ani de contract cu United.

Pogba ar fi refuzat și două oferte de prelungire a contractului, motiv pentru care s-ar fi deteriorat și relația cu Ole Gunnar Solskjaer. Astfel, Realul e gata să pună pe masă 120 de milioane de euro pentru Pogba, însă United ar solicita cu 25 de milioane mai mult.

Vezi și:Gică Hagi, vedetă în presa catalană înainte de Manchester - Barcelona » Ce scriu spaniolii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
156734731330498
Mihnea Voicu  •  11 Aprilie 2019, 09:13

Cea mai mare minciuna posibila daca vine din partea lui AS. Vreun ziar din Anglia nu a zis nimic despre asta pt ca nu s a intamplat

fibra
fibra  •  10 Aprilie 2019, 18:22

Ce poți cere unuia care nu are educație? Pentru comportamentul lui va plăti la un moment dat.

polistul68
polistul68  •  10 Aprilie 2019, 16:12
Postat de Gigel Borcanel pe 10 Aprilie 2019, 15:36

Lăsaţi-l să plece, câştigaţi pe toate planurile.

Daca s-ar putea elimina comportamentul....ar fi un super jucator. Succesul Frantei se datoreaza in mare masura lui. El si Kante au fost stalpii echipei....e poate cel mai bun mijlocas central, la ora actuala...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close