INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - BRIGHTON 1-3

Manchester United e la pământ » Gary Neville dă vina pe patroni: „Cultura lăcomiei, a indisciplinei, indecizia și incertitudinea”

Manchester United e la pământ. Foto: Getty Images
Manchester United e la pământ. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 11:05 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 11:05

Suporterii lui Manchester United și fostele vedete ale clubului s-au ridicat din nou împotriva patronilor, familia Glazer, după 1-3 cu Brighton, al treilea eșec în primele 5 etape din 2023/2024.

Abia a început sezonul în Premier League și Manchester United este în criză. În fața lui Brighton a suferit sâmbătă a treia înfrângere în primele cinci etape (1-3), iar suporterii și fostele vedete sunt deja pe baricade. Inamicul tuturor? Familia Glazer, patronul clubului din 2005.

Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo: „Românul are doar trei frați”
MESAJ
Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo: „Românul are doar trei frați”

Gary Neville: „Americanii sunt de vină. Au cultivat 10 ani de mediocritate”

Pe „Old Trafford”, fanii au scandat din nou „Afară cu Glazerii!”, în vreme ce fostul jucător al „diavolilor”, Gary Neville, a răbufnit pe rețelele de socializare: „Da, americanii sunt de vină. Așa merg lucrurile. Deții o afacere și tot ceea ce se întâmplă bine sau rău e problema ta. Ei au moștenit ce-i mai bun. Dar au cultivat 10 ani de mediocritate în afara terenului și pe teren. Au stabilit cultura lăcomiei, a indisciplinei, indecizia și incertitudinea care străbate clubul”.

Gary Neville spune ce ar fi mai bine pentru a opri căderea lui Manchester United

Fostul internațional englez, acum analist TV, crede că cel mai bine ar fi ca americanii „să vândă clubul repede și eficient și să permită ca măcar elementele din afara terenului să fie corectate în mod corespunzător, ceea ce ar restabili climatul și cultura. Fotbalul este volatil, rezultatele pot fi neregulate și ciclice, dar dacă direcția pe care o imprimă proprietarul și leadershipul sunt pe măsură, îți oferă o șansă mai bună de a reuși pe gazon”.

Manchester United e la pământ » Gary Neville dă vina pe patroni: „Cultura lăcomiei, a indisciplinei, indecizia și incertitudinea”
Gary Neville. Foto: Imago Images

Familia Glazer vrea să mai aștepte cu vânzarea lui Manchester United

Șeicul Jassim, din Qatar, a făcut o ofertă de 6 miliarde de lire sterline familiei Glazer, Sir Jim Ratcliffe, un afacerist brianic, le-a propus americanilor între 5 și 5,5 miliarde pentru a ceda clubul. Degeaba. 

Yankeii vor mai nou să aștepte până-n 2025, cu speranța că, în apropierea CM 2026, găzduit de SUA, interesul oamenilor de afaceri pentru fotbal va crește și astfel ar putea obține o sumă mai aproape de 8 miliarde.

Citește și:

FCSB, cenzurată de CSA Steaua! Sacrificiul făcut de echipa lui Becali

Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
Coster
Coster  •  17 Septembrie 2023, 13:53

Ceva este foarte putred la acest club. Fost odată cel mai bogat din fotbal. Fotbalisti cumparati pe bani multi, se rateaza pe banda rulanta. Au mai venit si problemele cu tratamentul femeilor, a catorva dintre ei, nu dau nume, se stiu ei. Sincer, nu cred ca 10Hag are chiar mana libera, cum ar trebui sa aiba un manager de PL. Este nevoie de o reconstructie acolo. De la temelii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează