INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Goncalo Ramos la rând! Ce club din Premier League vrea să-l transfere la vară pe golgheterul lui Benfica

Goncalo Ramos. Foto: Imago Images
Goncalo Ramos. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 13:37 / Actualizat marti, 28 martie 2023 13:54

Benfica pregătește următorul transfer de peste 100 de milioane de euro. Manchester United e gata să achite la vară clauza de reziliere a atacantului Goncalo Ramos (21 de ani).

După Enzo Fernandez, vândut în iarnă la Chelsea cu 121 de milioane de euro, Benfica mai poate pierde la vară un star. Lusitanii se pregătesc să mai facă o afacere extraordinară, peste suta de milioane. 

Cine e omul în care Becali are cea mai mare încredere: „Cheile de la casa de bani erau la el. Erau 60 de milioane de euro înăuntru!” + „Se aruncă în fața glonțului dacă trage cineva înspre Gigi”
FCSB
Cine e omul în care Becali are cea mai mare încredere: „Cheile de la casa de bani erau la el. Erau 60 de milioane de euro înăuntru!” + „Se aruncă în fața glonțului dacă trage cineva înspre Gigi”

Goncalo Ramos e dorit în Premier League și, conform cotidianului portughez Record, Manchester United ar fi dispusă să-i achite clauza de reziliere a contractului.

Benfica nu i-a mărit salariul lui Goncalo Ramos

Atacantul de 21 de ani este nemulțumit la echipa lusitană și poate face oricând pasul în străinătate dacă un club achită 105,6 milioane de euro. Mai are angajament până în 2026 la Lisabona, dar e atras să plece la finele stagiunii, după ce președintele Rui Costa i-a promis în vară o majorare de salariu, care întârzie să vină

Pe Old Trafford, ar câștiga mult mai bine decât la Benfica, ar face un mare pas înainte în carieră și ar fi și pe placul managerului Erik ten Hag, ce caută un golgheter pentru sezonul viitor.

Goncalo Ramos a influențat un gol pe meci

Ramos s-a făcut remarcat și la Mondialul din Qatar, unde a semnat un hattrick în partida cu Elveția (6-1) și l-a scos din echipa națională pe Cristiano Ronaldo. Promovat în 2021 de Jorge Jesus la prima formație a „vulturilor”, Goncalo are un sezon foarte bun: a influențat 21 de goluri în 21 de meciuri de campionat la club (16 reușite și 5 assisturi), iar în Liga Campionilor are 7 goluri și 5 pase decisive, cu tot cu preliminarii. 

37 de minutejucate a adunat Gonçalo Ramos la naționala Portugaliei în cele două meciuri din startul preliminariilor CE 2024, cu Liechtenstein și Luxemburg

Cota sa pe Transfermarkt.de este, la ultima actualizare, de doar 40 de milioane de euro, dar până în vară va mai crește substanțial în funcție de parcursul în Champions și clasarea în întrecerea internă.

Benfica e calificată în „sferturile” Ligii Campionilor, unde o va înfrunta pe Inter, calificându-se după o „dublă” cu FC Bruges, în returul căreia Ramos a reușit un gol și un assist, devenind cel mai tânăr jucător al „vulturilor” cu această performanță în secolul XXI. La echipa națională, Goncalo are deja 4 reușite în 7 selecții.

Citește și:

I se urcă în cap lui Edi Iordănescu! Gestul fără precedent la care au recurs 3 jucători

Strigătul unui dublu campion cu FCSB: „Suntem ai nimănui”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează