INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

VIDEO 5 goluri în Manchester United - Liverpool » Vezi fazele de senzație!

Manchester United a învins-o în „16”-imile Cupei Angliei pe rivala Liverpool, scor 3-2, și s-a calificat în „optimi”, unde va da piept cu West Ham @Imago +16   FOTO
Manchester United a învins-o în „16”-imile Cupei Angliei pe rivala Liverpool, scor 3-2, și s-a calificat în „optimi”, unde va da piept cu West Ham @Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 19:59 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 21:02

Manchester United a învins-o, în „16”-imile Cupei Angliei, pe rivala Liverpool, scor 3-2, și s-a calificat în „optimi”, unde va da piept cu West Ham.

Salah a spart gheața pe „Old Trafford” ('18). Firmino l-a găsit în careul „diavolilor” cu un assist de clasă, iar egipteanul a săltat elegant mingea peste Henderson. 

Pasa de gol genială trimisă de Rashford i-a pus pe tavă golul egalizator lui Greenwood, care l-a executat cu sânge rece pe Alisson ('26). 

Show în Cupa Angliei: Manchester United a trecut spectaculos de Liverpool

Imediat după pauză, United a izbutit să întoarcă scorul ('48). Același Marcus Rashford a finalizat un contraatac-blitz purtat de liderul din Premier League. 

„Cormoranii” nu au cedat, iar Salah a realizat „dubla”, cu un șut din apropiere care a trecut printre picioarele portarului ('58). Faza a fost precedată de o gafă mare a lui Cavani, care a pasat direct la adversar fără să fie sub presiune. 

În fine, calificarea lui Manchester United a fost adusă de golul lui Bruno Fernandes ('78). Portughezul a executat perfect o lovitură liberă din buza careului mare.

Manchester United o va înfruntă pe West Ham în „optimi”. Astăzi, Chelsea, Leicester și Burnley au mai obținut calificarea în faza următoare a Cupei Angliei.

FOTO. Cele mai tari imagini din Manchester United - Liverpool 3-2

+12 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

La retrogradare » Răzvan Marin, încă un eșec în Serie A! Ce notă a primit din partea ziariștilor italieni

4 fotbaliști și președintele clubului au murit într-o nouă tragedie aviatică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  24 Ianuarie 2021, 22:30

United!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează